Ciprian Stăncescu rămâne sufletul echipei din Fieni! 10 cluburi au depus deja Dosarul de Licențiere pentru Liga a 4-a

1359

După o pauză foarte lungă, în care nu s-au organizat competiții la nivel județean, lucrurile încep să se miște, iar echipele dâmbovițene sunt în plin proces de încriere pentru noua ediție a Ligii a 4-a, care va începe pe 14 august. 10 dintre ele au depus deja Dosarul de Licențiere, printre ele CSM Fieni, care așteaptă cu nerăbdare reluarea competițiilor oficiale, după mai bine de un an pe pauză provocată de pandemia COVID-19. Din păcate, această pauză se resimte în cadrul echipelor, iar gruparea din Fieni, dar și alte formații, au pierdut jucători pe care se bazau înainte de apariția virusului, ce a făcut ravagii în ultimul an.

Să sperăm că toate echipele vor respecta procesul de licențiere”

Antrenorul echipei din Fieni, Ciprian Stăncescu, așteaptă reluarea competiției în condiții cât mai bune pentru echipe și speră ca noua ediție să fie una bine organizată, în care toate cluburile să treacă peste procesul de licențiere. „Ne-am înscris în noua ediție de campionat. De Dosarul de Licențiere s-a ocupat Sandu Dragomir, delegatul nostru. Am avut câteva meciuri amicale, băieții sunt bine, așteptăm cu nerăbdare reluarea competițiilor, iar baza sportivă arată impecabil. Dacă ne lasă să jucăm cu vaccin sau tot cu teste, eu sper să fie totul în regulă. Este bine cu noua conducere la AJF, să sperăm că toate echipele vor respecta procesul de licențiere, pentru că așa e normal”, a transmis Ciprian Stăncescu, un nume important al fotbalului de la poalele Leaotei.

AJF Dâmbovița vrea observatori noi

Roberto Ziduri, Voința Crețu, Flacăra Șuța Seacă, FC Brezoaele, CSM Fieni, Viitorul Răzvad, Urban Titu, Viitorul Voinești, Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții au depus Dosarul de Licențiere, pentru a putea evolua în ediția 2021-2022 a Ligii a 4-a. Celelalte cluburi mai au la dispoziție câteva zile pentru a depune documentația de înscriere, termenul limită fiind 13 iulie. În perioada 14-30 iulie va avea loc procesul de licențiere și omologare a bazelor sportive. Altfel, AJF Dâmbovița a scos la concurs 5 posturi de observatori de joc și de arbitri. Dosarele se pot depune până la data de 22 iulie, iar examenul a fost programat pentru 27 iulie.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here