Vasile Constantin (Grecu), un simbol al fotbalului din Titu! „Ne pregătim pentru Liga a 4-a”

1417

După o pauză foarte lungă, provocată de pandemia COVID-19, fotbalul dâmbovițean prinde viață din nou. Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița a dat startul înscrierilor pentru noua ediție de campionat la nivelul Ligii a 4-a, iar aproape jumătate dintre echipe (10) au depus Dosarul de Licențiere, pentru a putea lua startul în competiția care va debuta pe 14 august. Lista formațiilor care doresc să evolueze în noua ediție a primului eșalon județean crește încurajator, termenul limită de finalizare a documentației de licențiere fiind 13 iulie. Urban Titu se află pe lista echipelor care își doresc să joace în noua stagiune, iar conducerea clubului care a evoluat ani buni în Liga a 3-a a depus Dosarul de Licențiere, pentru a trece cu bine de noile reguli impuse de AJF Dâmbovița. În numele echipei a vorbit Vasile Constantin (Grecu), un simbol al fotbalului din Titu.

„Vom mai aduce jucători”

Președintele celor de la Urban Titu, Vasile Constantin, anunță că echipa pe care o conduce nu are probleme în privința procesului de licențiere, fiind stabilită și o reunire a lotului. „Baza sportivă se prezintă bine. Chiar dacă a fost o pauză lungă, să vedem cum va rezista gazonul, pentru că pe lângă echipa de seniori și de juniori mari, mai avem și alte grupe. Ne pregătim ușor de începutul sezonului, ca să ne putem prezenta cât mai bine. Duminică se vor strânge băieții, să vedem pe cine ne bazăm, poate vom mai aduce jucători. Juniorii s-au mai pregătit, dar cei mari merg și la muncă. E foarte greu, pentru că dacă nu poți să te pregătești, nu poți avea pretenții prea mari. Eu zic că dacă echipele se pregătesc din timp, se vor descurca, e treaba fiecărui club cum se organizează”, a spus președintele formației din Titu.

Trei arbitri au promovat la Liga a 4-a

Lotul arbitrilor de Liga a 4-a s-a mărit cu trei nume, promovând la acest nivel Bogdan Diță, Andrei Ghiureș și Alexandru Mălău. După procesul de licențiere și omologare a bazelor sportive (14 – 30 iulie), se va cunoaște numărul echipelor care vor putea evolua în ediția 2021-2022 a Ligii a 4-a. Tragerea la sorți va avea loc pe 6 august, până pe 12 august se pot opera transferuri, iar competiția va debuta pe 14 august. Altfel, Gabriel Irimescu a fost validat în Comitetul Executiv ca președinte al Comisiei pentru Statutul Jucătorului, unde va face echipă cu Marius Dumitrache, Cosmin Becheanu (membri) și Dumitru Nistor (secretar).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here