Echipa lui Cristi Catană nu cedează! „Pregătim o sesizare către Integritate”

1648

„Tuiu (n.r. președintele interimar al AJF Dâmbovița) a forțat amânarea alegerilor, pentru că la momentul 10 decembrie Cristi Catană avea drept de candidatură. Tot el a convocat de urgență Comitetul Executiv, după contestațiile depuse la AJF, în speranța că vor fi blocate dosarele lui Catană și Prisăcaru. Nu s-a putut la AJF, se încearcă acum la FRF. Știm cine stă toată ziua pe acolo și se ține de capul lui Cristi, unul care a jucat și antrenat pe aici, prieten bun cu cineva din Comitetul Executiv federal”, au început destăinuirile celor din echipa lui Cristi Catană (foto), care au ținut să transmită public anumite mesaje. Au indicat nume, complici, echipe, meciuri, zile, ore, cote, însă fără probe solide, nu luăm în calcul publicarea informațiilor prezentate.

„Când vrei să distrugi un om, să te aștepți și la consecințe!”

„Cristi plătește cu vârf și îndesat pentru ce a făcut. Au trecut cei doi ani de suspendare, urmează un grafic de plată, are hârtie de la Financiar și acordul Departamentului Juridic de a reveni în activitate. El și-a văzut de treaba lui și nu a făcut rău nimănui, chiar dacă știe multe, foarte multe. Atenție mare, dacă federația îi blochează dosarul de candidatură, nu va rămâne așa! Când vrei cu tot dinadinsul să distrugi un om, să te aștepți și la consecințe”, au continuat mărturisirile.

Trei termene într-o săptămână! Următorul, pe 16 decembrie

Cristi Catană face obiectul unei cauze aflate pe rolul Comisiei de Disciplină a FRF, privind executarea unor drepturi financiare, având trei termene săptămâna aceasta. Următorul este pe 16 decembrie. La primul dintre ele a fost însoțit de Mihăiță Ene, membru în Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița, dar și în comisia de validare a dosarelor. Al lui Catană a trecut cu 2 la 1, votul împotrivă venind de la Ionel Pitaru. „Nu am nimic personal cu Cristi, însă el apare cu niște datorii la federație, pe un caz care nu e închis. Nu vreau să ajung să dau cu subsemnatul. A trecut dosarul lui, însă eu vreau să fiu acoperit, dacă lucrurile vor degenera prin justiție sau la federație. Mi-am justificat decizia prin articole de regulament”, a explicat Pitaru la ieșirea de la deliberări. Mihăiță Ene și Sandu Dragomir au judecat în favoarea lui Catană.

„Avem o bombă nucleară, o vom scoate pe piață cât de curând!”

„Pregătim și noi o sesizare, către Integritate. Toți vorbesc despre deghizați, însă unii nu sunt chiar așa de onorabili și de sfinți cum pozează. Avem o bombă nucleară, pe care o vom scoate pe piață cât de curând. Nu vrem să facem rău, să distrugem cariere și oameni, însă alții vor să-l nenorocească pe Cristi Catană. Știm tot circuitul, inclusiv cine sună pe la echipe și împrăștie lucruri urâte, directori importanți de instituții, consilieri, foști primari”, au completat susținătorii lui Catană. Sunt șanse mari ca, până la alegeri, acesta să fie eliminat din cursa pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Poate că cei din echipa lui Cristi Catană au dreptate când susțin că Florin Tuiu joacă periculos.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here