Surpriză neplăcută la Mioveni! Chindia pierde cu ultima clasată

256

Chindia Târgoviște a pierdut în etapa cu numărul 29 din acest sezon de SuperLiga. Formația târgovișteană a evoluat în deplasare, pe terenul formației CS Mioveni, iar prestația elevilor lui Toni Petrea nu s-a ridicat la nivelul așteptat. Golul lui Bogdan Rusu, din prima repriză, a deschis drumul echipei gazdă către toate punctele puse în joc. În urma acestui rezultat, Chindia rămâne cu 31 de puncte și ocupă locul 11, înainte de ultima rundă din sezonul regulat, în care va înfrunta pe FC Voluntari.

Chindia a atacat, dar gazdele au marcat

Echipa târgovișteană a început jocul în atac, dar șutul lui Cooper a fost reținut de portarul gazdelor (12). Chindia a continuat să pună presiune, însă Neguț nu a prins cadrul porții, cu un șut din unghi (24). Încercarea lui Corinus a fost stopată de Greab (31), care a intervenit bine și în fața lui Cooper (32). Chiar dacă formația târgovișteană a fost mai periculoasă, gazdele au reușit să marcheze. Rusu a profitat de o pasă în adâncime și l-a învins pe Căbuz cu un șut din prima (34). Chindia a încercat să egaleze până la pauză, dar Greab nu a avut probleme la șutul lui Popa (42).

Lixandru a stabilit scorul final

Chindia a început actul secund în atac, dar Șerban a trimis puțin pe lângă (50), iar Cooper nu a reușit să profite de o ezitare în defensiva gazdelor (61). Până la finalul partidei, nu s-a mai jucat foarte mult fotbal, însă Mioveni și-a dublat avantajul în prelungirile partidei, prin Lixandru, care a punctat, după ce în primă fază șutul lui Rădescu a fost respins de Moldovan (90+1). S-a terminat 2-0 pentru CS Mioveni, iar trupa lui Petrea a ajuns la cinci partide consecutive fără victorie în campionat.

Caseta tehnică

Stadion Orășenesc – Mioveni. Au marcat: Bogdan Rusu (34), Mihai Lixandru (90+1). Cartonașe galbene: Krasniqi (90+2) / Dulca (85). Au arbitrat: Adrian Cojocaru, Valentin Avram și Imre Bucsi.

Mioveni: Greab – Sno, Balaur, Garutti, Burnea – M. Panait, V. Pop (88 D. Mboumbouni), Diallo (78 Rădescu), Benchaib (46 Carnat) – Antal (46 Lixandru), B. Rusu (84 Krasniqi). Antrenor: Nicolae Dică.

Chindia: Căbuz (76 Moldovan) – Căpușă, Boldor, Corinus, C. Dinu (64 S. Buș) – Neguț, Dulca, Perianu (46 Șerban), Chamed (13 Dumitrașcu) – D. Popa, Cooper. Antrenor: Toni Petrea.

Foto Facebook: CS Mioveni

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here