Povestea merge mai departe! ProActiv Târgoviște țintește noi trofee la fotbal tenis

829

O obișnuită a podiumurilor de premiere, cu 7 trofee la activ (3 titluri naționale și 4 cupe), ProActiv Târgoviște va debuta sâmbătă într-un nou sezon competițional, în sala sporturilor de la Aninoasa. Chiar dacă mulțumitor, în condițiile unui lot diminuat valoric, locul 3 ocupat anul trecut se vrea îmbunătățit, astfel că au fost operate două transferuri importante.

Lorin Petrescu: „Anul acesta vom trage la titlu

A trebuit să aducem un suflu nou la echipă și am găsit doi băieți de la Tg. Mureș. Varo Norbert este un jucător foarte bun, care mi-a luat locul la națională. Andrei Hațegan a jucat în fotbalul de performanță, evoluând și la Liga a 2-a. I-am convins să vină alături de noi, pentru că suntem cel mai serios club din România la fotbal tenis. Suntem încrezători că anul acesta vom trage la titlu, a transmis Lorin Petrescu, finanțator și jucător al multiplei campioane a României la fotbal tenis, în cadrul emisiunii Sport Show, la Columna TV. Lotul îi mai cuprinde pe Florin Purice, Răzvan Păuna și Sorin Didă.

Mirel Fleancu: „Ne-am impus standarde înalte

Povestea de succes a fotbalului tenis la Târgoviște a plecat de la Mirel Fleancu, cel care l-a convins pe Lorin Petrescu să invească într-un proiect sportiv propriu. Pasiunea este așa de mare, încă nici măcar trei accidentări grave nu-l pot ține departe de parchet. Merge la antrenamente, însă în ultima perioadă a ales să-și coordoneze mai degrabă colegii la meciuri. Locul 3 nu-i mulțumește pe factorii decidenți de la ProActiv Târgoviște, care au crescut nivelul investițiilor. Când vrei să ajungi la locurile fruntașe, cumva trebuie să motivezi mai mult decât indemnizația de joc, iar noi venim cu niște prime de obiectiv. Bugetul pentru un sezon ajunge undeva la 40.000 de euro. Nu am solicitat niciodată finanțare din bani publici, pentru că vrem să ne facem singuri strategia. Ne-am impus standarde înalte și nu dorim să activăm la nivel mediocru, a vorbit Mirel Fleancu în același cadru.

ProActiv va juca în weekend la Aninoasa

Pe lângă performanța sportivă, Mirel Fleancu a dezvăluit o altă mare dorință, de a completa lotul cu jucători tineri, locali. Intenția noastră este de a intra în parteneriate cu asociații sportive sau instituții de învățământ, pentru a ne pune în contact cu tineri care doresc să practice fotbal tenis, într-un cadru profesionist. Poate reușim să găsim niște copii, care să vină la sală, să se pregătească și să crească alături de noi. Putem să-i motivăm cumva, să practice acest sport. Meciurile primei etape din noul sezon la fotbal tenis se vor juca sâmbătă și duminică în sălile de sport din Aninoasa și Răzvad, ProActiv fiind repartizată în prima dintre locații. Partidele sunt programate începând cu ora 9.00 și se vor întinde până spre seară. Intrarea spectatorilor este liberă.

Investesc și în alte proiecte sportive

Lorin Petrescu și Mirel Fleancu sunt doi oameni de business din Târgoviște, care investesc în sportul de performanță. Pe lângă multipla campioană a României la fotbal tenis, CS ProActiv Târgoviște, firmele acestora finanțează și alte proiecte sportive. ProActiv este unul dintre sponsorii Chindiei Târgoviște, dar și al super campionului la tenis de masă, Darius Movileanu. Brandurile Kaldio/Juba/Espresso Cafe s-au orientat către alte activități sportive, spre exemplu înot, cu o implicare importantă în organizarea și finanțarea competiției Cupa Rotary Târgoviște Contratimp.

Explicație foto: Mirel Fleancu și Lorin Petrescu au fost invitații ultimei ediții a emisiunii Sport Show, din grila de programe Columna TV

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here