Ionuț Iugulescu recomandat de Kinder, nu de Chindia! Războiul dinastiilor în fotbalul dâmbovițean

2283

Ionuț Iugulescu s-a lansat spectaculos în lupta electorală de la AJF Dâmbovița și pare să fie singurul obstacol rămas în calea dinastiei Tudor. Numai că și Iugulescu tinde să devină o dinastie în sportul dâmbovițean, după cum comentează diverși internauți. „Dinastia Iugulescu vrea să conducă tot sportul dâmbovițean! Să ne lase! Aștia au câte două servicii la stat”. „Nu îmi place Tudor, dar vreau să dispară dinastia Iugulescu din sportul dâmbovițean! Nu au fost mari sportivi, au fost non valori. Cine îi ține în spate?”. Chiar dacă răutăcioase, reacțiile transmit un val de antipatie care s-a format în sportul dâmbovițean, atunci când în peisaj apare numele Iugulescu. Practic, Ionuț decontează indirect marile probleme de imagine pe care le are vărul său Ciprian, director sportiv la Chindia și fost președinte la CSM Târgoviște.

Ciprian Iugulescu, piatră de moară pentru Ionuț?

„Chucky” Iugulescu cunoaște aceste chestiuni delicate și îl ține departe de echipa lui pe Ciprian, cel puțin la nivel declarativ. Ionuț apasă pe mesajul credibilității, repetând în orice context că ține foarte mult la imaginea lui. Ba chiar a transmis la Sport Show, pe Columna TV, că ruda sa nu va primi o funcție de conducere, dacă va ajunge șeful AJF. A specificat, în schimb, că poate avea acces la o poziție de observator. „Chucky” nu a uitat să spună că Ciprian Iugulescu ocupă fără probleme o poziție de conducere la Chindia. Pe o funcție la AJF e și Cristi Catană, ca secretar, doar că Ionuț a sesizat imediat aici problemele de imagine. Nu și în cazul vărului Ciprian, care îi este aproape în campanie sub mai multe forme, după cum ne-au informat sursele noastre. Orice s-ar spune, Ionuț Iugulescu este un tip muncitor și pasionat, cu merite reale și nu artificiale.

Ghergu nu-l are la inimă pe „Chucky”

Ați observat cine l-a recomandat pe Ionuț Iugulescu, pentru a-și depune dosarul la funcția de președinte la AJF? Kinder, și nu Chindia Târgoviște, club unde este angajat ca antrenor de juniori, în documente figurând și șef de centru. Asta pentru că președintele Marcel Ghergu nu-l are la inimă pe „Chucky”, care s-a revoltat în câteva rânduri în privința condițiilor de antrenament și de salarizare, numai că tampon a fost Ciprian. În concluzie, pentru puterea în fotbalului dâmbovițean se luptă două dinastii: Tudor și Iugulescu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here