Șefii Chindiei, atenționați de primarul Târgoviștei! „Cei din club să clarifice ce s-a întâmplat la Brăila!”

2637

Conducerea clubului Chindia Târgoviște nu a reacționat nici până astăzi după incidentele consumate la finalul ultimei partide, pierdută la Brăila în Joia Mare (0-1). Puținii suporteri dâmbovițeni prezenți la meci susțin că au fost înjurați de portarul Iustin Popescu, chiar pe stadion, în timp ce fundașul Ovidiu Morariu ar fi lansat amenințări telefonice. Șefii Chindiei nu au comentat sub nicio formă în mediul public, renunțând până și la intenția organizării unei conferințe de presă, lucru taxat de jurnaliștii prezenți joi seară la Sport Show, pe Columna TV, Alexandru Istrate, Marius Dumitrache și Cosmin Sava. „Și pe mine m-a înjurat de mai multe ori președintele Marcel Ghergu, inclusiv în față. În acte el este președinte la Chindia, însă clubul este condus din umbră de Ciprian Iugulescu. Jucătorii nu au scuză dacă au înjurat suporterii, iar conducătorii că nu au reacționat”, a punctat Bebiță Istrate.

Cristi Stan: „Nu cred că e normal să se ajungă la asemenea gesturi!”

O poziție pe subiect a exprimat, în schimb, primarul Cristian Stan, prezent vineri la conferința de presă susținută de conducerea Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, în care a fost expus un proiect foarte interesant privind dezvoltarea secției de lupte. „În primul rând, cei din club ar trebui să clarifice ceea ce s-a întâmplat acolo. Nu cred că e normal să se ajungă la asemenea gesturi, dacă au avut într-adevăr loc, și ar trebui să aplice regulamentul clubului. Este responsabilitatea integrală a managementului Fotbal Club Chindia să asigure condițiile necesare, inclusiv sub aspectul respectării propriului regulament”.

„Cei care au făcut datorii la CSM, să asigure recuperarea prejudiciului!”

Sunt observații care dau frisoane șefilor Chindiei, iar directorul sportiv Ciprian Iugulescu ar trebui să-și facă griji suplimentare, ca fost președinte la CSM. „E clar că acolo datoriile sunt constatate pe niște documente valabile, cu forță juridică în România și trebuie plătite. Cei care le-au făcut, trebuie să și asigure repararea prejudiciului suferit de club”.

Foto Facebook CSM Târgoviște

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here