Declarație-șoc a lui Nicu Iordache, juristul Prefecturii Dâmbovița! „Dosarul lui Mihăiță Ene era ok, avea tot ce-i trebuie”

3226

Comisia de selecție a respins patru din cele opt dosare depuse pentru funcțiile de președinte și vicepreședinte la AJF Dâmbovița, care se vor alege pe 26 aprilie. Costel Badea (președinte), Marin Ion, Ion Dragomir și Mihăiță Ene (vicepreședinți) pot depune contestații către Comitetul Executiv până pe 16 aprilie, ultimul fiind și cel mai nemulțumit dintre toți. Dosarul său a fost respins, pe motiv că se află într-o stare de suspendare, fiind invocat articolul 57 din Regulamentul Disciplinar, dar și ședința CCD din 21.03.2018. SportImpact.ro a analizat situația împreună cu un jurist, iar concluzia este că dosarul lui „Țuchi” Ene trebuia acceptat. Până și Nicolae Iordache (foto), observator al evaluării dosarelor și jurist în cadrul Prefecturii Județului Dâmbovița, susține la fel. „Eu nu pot să iau decizii ca observator. Eu am verificat dosarul lui Ene, am văzut că este complet, foarte bun și avea tot ce trebuie. Dosarul era ok”. Vă propunem și alte reacții pe acest subiect, cu precizarea că delegatul echipei Progresul Mătăsaru este unul dintre contestatarii regimului dictatorial al lui Tudor Emil.

Ionel Pitaru – președintele Comisiei de selecție a dosarelor

„Dosarul lui Mihăiță Ene era complet, dar el are o suspendare de 3 luni, iar când ești suspendat, nu ai voie să intri nici la cabina arbitrilor. Atât timp cât sari să bați un arbitru, nu prea ești compatibil cu funcția de vicepreședinte. Asta a fost părerea noastră, iar el are dreptul la o contestație. M-am consultat și cu oameni din alte AJF-uri, iar ei au prevăzut în statut acest lucru. Dacă se cere un cazier, trebuie să ai un cazier curat și pe linie de sport. Am înțeles că mai vor unii să depună contestație, cu toate că dosarele lor sunt incomplete. Sandu Dragomir probabil nu o să aibă drept de vot, iar Marin Ion nu avea multe acte la dosar, nici măcar copie de pe buletin. Până la urmă, nu trebuie să-ți dau ție explicații ce scrie în statut și ce nu scrie. M…istule. Când ne-om întâlni, îți dau și un șut în cur. Du-te în p… mătii de nesimțit!”

Valentin Junghie – vicepreședintele Comisiei de selecție a dosarelor

„Mihăiță Ene are dosarul complet, dar e în stare de suspendare. Așa a hotărât toată lumea, așa am votat și eu. Să facă, dragule, contestație! Și așa e doar un singur vicepreședinte care a întrunit condițiile de participare. Acum sunt hotărât, la vară ies din fotbal”.

Ionuț Iugulescu – candidat la funcția de președinte al AJF Dâmbovița

„La Comisia de contestații este o incompatibilitate crasă, unde am înțeles că sunt membrii Comitetului Executiv. Trebuia făcută o altă comisie, de vreme ce Sandu Dragomir își poate aproba acum singur dosarul pentru funcția de vicepreședinte. Pitaru ce caută în Comisia de validare, dar și în cea de contestații? Sunt foarte multe nereguli în Comitetul Executiv, inclusiv incompatabilități!”

Mihăiță Ene – candidat la funcția de vicepreședinte al AJF Dâmbovița

„Am primit o suspendare din partea Comisiei de Competiții și Disciplină, pe care am contestat-o la Comisia de Apel, dar nu s-a mai întrunit. Decizia nu este definitivă, iar în primul rând, eu nu am lovit arbitrii. Voi depune o contestație după decizia comisiei de selecției a dosarelor, iar dacă nu va fi acceptată, mă voi adresa cu plângere penală împotriva comisiilor care nu mi-au validat dosarul, întrucât în statutul AJF spune foarte clar ce criterii trebuie să îndeplinești, iar eu le îndeplinesc”.

P.S. De-a lungul anilor, mulți dintre cei care ocupă astăzi funcții importante la AJF Dâmbovița, cu Tudor Emil președinte, au bătut arbitri. O poate confirma fostul președinte al CJA, Ion Coman.

Foto Facebook Nicu Iordache

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here