Costel Badea, blocat la selecția dosarelor! Țuchi Ene a fost și el eliminat în competiția vicepreședinților

2252

Trei candidați au rămas pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița, după ce Costel Badea (foto) a fost blocat la selecția dosarelor, pentru lipsa studiilor de lungă durată. „O să consult un avocat și apoi voi lua o decizie, dacă voi depune contestație sau un demers în instanță”, a comentat „Leu” de la Comișani. Continuă cursa Ionuț Iugulescu, Aurel Godinac și Tudor Emil, dintre care se va alege președintele de asociație pe 26 aprilie.

Țuchi Ene: „Iau în calcul să depun plângeri penale!”

La vicepreședinți, în schimb, a fost admis un singur dosar, al lui Florin Tuiu, fiind respinse trei. Marin Ion și Sandu Dragomir l-au depus incomplet, iar în dreptul lui Țuchi Ene a apărut motivația că se află în stare de suspendare, pentru o perioadă de trei luni. „Voi contesta, cu siguranță, însă la Comitetul Executiv o să dau peste peste aceiași oameni care au făcut parte din comisia de validare a dosarelor, dar voi merge până la capăt. Am multe dezvăluiri de făcut, iau în calcul să depun și plângeri penale”, s-a exprimat și oficialul echipei Progresul Mătăsaru. Din comisia de selecție a dosarelor au făcut parte Ion Pitaru (președinte), Vali Junghie (vicepreședinte), Cristi Catană (secretar) și juristul Nicu Iordache (observator).

Ce frică ți-e Tudorică! De ce fugi de o confruntare televizată?

Acum înțelegem retragerile din cursa electorală ale lui Cristi Catană și Florin Tuiu, care probabil vor continua pe pozițiile din AJF Dâmbovița, dacă Tudor Emil va mai câștiga un mandat. L-am invitat la confruntare televizată cu „Chucky” Iugulescu și Godinac, însă a refuzat. „Când o să revii pe drumul cel bun, poate voi veni la o emisiune. Nici interviu nu-ți dau, că ai denigrat AJF-ul”, a sunat un răspuns amuzant. E clar că lui Tudor Emiluț îi este teamă să apară într-un cadru televizat, conștient că va fi umilit de ceilalți competitori. SportImpact.ro nu susține niciun candidat la șefia AJF, însă militează pentru o schimbare în fotbalul dâmbovițean! Tudor Emiluț nu mai merită încă un mandat, iar lista cu nereguli este mai lungă decât „Luceafărul” lui Eminescu!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here