Primarul Pătru, de la Tătărani, s-a lecuit de fotbal după scandalul cu Ocnița! „Nu mai merg la meciuri, am ajuns să ne omorâm?”

2682

Scandalul nu încetează în fotbalul condus de Emil Tudor. Cel mai recent episod a avut loc chiar în Sâmbăta Mare, la Săcuieni, acolo unde la meciul Viitorul Ocnița – Voința Tătărani (Liga a 5-a, Seria Nord) spiritele s-au încins și s-a lăsat cu bătaie. Totul a pornit în repriza a doua, la scorul de 3-1 pentru Ocnița, în momentul în care portarul gazdelor a părăsit terenul. S-au aruncat cuvinte grele, nervii au cedat și au apărut noi scene violente în fotbalul mic dâmbovițean.

Irinel Vlad, Ocnița: „Primarul de la Tătărani l-a înjurat pe portarul nostru de morți”

O poziție din partea echipei din Ocnița a venit de la Irinel Vlad, cel care susține că totul s-a întâmplat din cauza primarului de la Tătărani, Constantin Pătru (foto). „Era minutul 75 și am vrut să facem schimbare, să scoatem portarul și să băgăm altul. El mergea încet spre margine și a început primarul să-l înjure de morți, de familie, apoi a intrat în teren, să-l scoată afară. Al nostru a ripostat și ne-au luat la bătaie, cu toți țiganii și oamenii de ordine, și tot. Au fost încă o dată cât noi. Primarul de la Tătărani e cunoscut pentru gesturi d-astea, și la meciul cu Șuța Seacă, văzând că nu-i poate bate, i-a luat la omor”.

Replica lui Constantin Pătru

L-am contactat și pe primarul din Tătărani, Constantin Pătru, pentru o replică. Acesta spune că i s-au adresat cuvinte grele, recunoscând că a fost haos la Săcuieni. „Când am ajuns acolo, suporterii echipei gazdă erau deja cu grătare, erau mulți. Cei de la Săcuieni erau deja afumați și ne-au urat să îi batem pe cei de la Ocnița, pentru că se luptă cu ei la retrogradare. Se vede în filmulețul de pe internet că alergam, dar nu se vede că am lovit pe cineva, nu aș face asta niciodată. Portarul nostru a fost bătut rău de tot după meci. Dacă se juca la Tătărani, nu se întâmpla așa, pentru că avem condiții acolo, avem pază. Scorul era 3-1 pentru ei, portarul lor a cerut schimbare, s-a trântit în careu, iar delegatul nostru a spus să-l oprească pentru confrunt la final. Mi-a zis niște cuvinte urâte, m-au durut vorbele alea. I-am spus să-i fie rușine, apoi i-a dat un pumn unui spectator, s-a dezbrăcat, a început să alerge și să înjure pe acolo. Dacă nu era un suporter să-l țină, se întâmpla mai rău. Nu e ordine în fotbalul de aici, echipa gazdă trebuie să asigure protecție. Nu o să mai merg la meciuri, deși îmi place fotbalul. Ce rost mai are să ne înscriem în campionat, să ne omorâm? O să avem meciuri în zona aceea, cum să mergem acolo? Nu o să se ia măsuri, mie mi-au dat o amendă pentru că nu aveam pază și nu s-a bătut nimeni”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here