Scenariu obișnuit la Chindia! Moldovan își atacă jucătorii după înfrângerea cu Hermannstadt

1941

Chindia a început cu stângul în play-out, cu o înfrângere la Sibiu, pe terenul formației AFC Hermannstadt, singura reușită a partidei venind în startul jocului, când elevii lui Miriuță au profitat de spațiile din apărarea băieților lui Viorel Moldovan. Jocul formației târgoviștene a arătat foarte rău, nu a trimis nici măcar un șut pe spațiul porții, iar misiunea de a evita retrogradarea pare imposibilă, dacă ținem cont de modul în care se exprimă echipa pregătită de Moldovan. Ajunsă pe loc de baraj, Chindia nu pare capabilă să iasă din perioada proastă pe care o traversează, iar Moldovan întârzie să apară cu soluții care să salveze echipa. După egalul cu FCSB, acesta își făcea scenarii legate de modul în care ar gestiona relația cu Florinel Coman din postura de antrenor al vicecampioanei. După eșecul cu Hermannstadt, Moldovan și-a criticat din nou jucătorii, a căror prestație l-a șocat pe fostul internațional.

Moldovan: „Am suferit la nivel de calitate”

„Am făcut un meci modest, sub așteptările mele. Asta e realitatea, victoria a fost meritată pentru Hermannstadt. Am acuzat șocul golului primit rapid. Mă îngrijorează înfrângerea, sper să recuperăm câțiva jucători absenți astăzi, până la meciul cu Sepsi. Ne ducem crucea, una grea. Trebuie să o batem pe Sepsi. Va fi un play-out dificil. Astăzi ne-au lipsit patru jucători. Am suferit la nivel de calitate, n-am ținut de minge, n-am construit, n-am pus probleme în ofensivă. Cam asta a fost istoria acestui joc. Aș fi preferat să încep cu o victorie, mai ales în fața unei contracandidate. Dar avem fluctuații. Câteodată facem meciuri bune, alteori sunt și eu șocat de exprimarea lor pe teren”, a spus Moldovan pentru DigiSport.

Miriuță: „Am muncit mult”

De partea cealaltă, antrenorul celor de la Hermannstadt, Vasile Miriuță, a transmis că este mulțumit de punctele obținute în fața Chindiei, mai ales că toate echipele sunt implicate în lupta pentru evitarea retrogradării. „A fost o victorie meritată, am muncit mult, putea fi 2, 3-0 la pauză, apoi au venit şi ei peste noi. E dificil în play-out, e foarte echilibrat, se joacă până la final. Aţi văzut, Clinceniul a bătut la Dinamo, Voluntariul a luat punct la Viitorul, putea chiar mai mult, eu zic că toată lumea se va bate pentru evitarea retrogradării, poate mai puţin Viitorul”,  a transmis Miriuță pentru aceeași sursă.

* Articol preluat din cotidianul JURNAL DE DÂMBOVIȚA

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here