10 pentru Chindia! Un club puternic nu se lamentează, găsește soluții

2065

1. Îmi voi asuma întotdeauna textele, la vedere, sub semnătură, și nu mă voi ascunde în spatele unor pagini.

2. Dacă am ales să nu mai scriu despre Chindia, pentru o perioadă, asta nu înseamnă că activitatea echipei nu a fost reflectată în publicațiile sau departamentele pe care le coordonez.

3. Sunt tot mai mulți cei care îmi solicită o poziție publică privind situația de la Chindia Târgoviște, însă nu eu sunt cel care trebuie să ofere explicații, ci oamenii implicați la echipă.

4. În momentul în care am dezvăluit câteva adevăruri, mi s-a refuzat acreditarea la masa presei, am fost decupat din fotografii, am fost jignit public și intimidat.

5. Chiar dacă nu mai abordez eu subiectul Chindia, chiar dacă nu ar mai scrie nimeni din presă, oamenii nu pot fi păcăliți.

6. Cine așteaptă schimbări la echipă, așteaptă degeaba. Clubul e confiscat, nu se va mișca nimeni de acolo, chiar dacă va fi și mai rău.

7. Fanii Chindiei nu sunt doar cei care merg la meciurile echipei. Sunt mulți care nu pot ajunge sau care nu vor, dezamăgiți de joc. Și ei ar trebui ascultați.

8. Un club puternic nu se lamentează, inventând îmbârligători, manipulatori sau destabilizatori. Mai degrabă și-ar recunoaște limitele la nivelul cadrelor, pentru că ele au rămas datoare.

9. Nu intru în detalii de finețe, cu analize pe cifre, tehnice, statistică pură. Ar da cu minus și nu urmăresc asta. Întreb doar, cine e de vină?

10. Dacă nu mai scriu despre Chindia, nu înseamnă că nu vorbesc cu cei din club. Spre exemplu, antrenorul se plânge că președintele nu i-a adus jucătorii solicitați. De ce nu a plecat?  

Foto: AFC Chindia Oficial

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here