Marian Mălău, votat arbitrul numărul 1 din ligile județene! „Nici prin cap nu mi-a trecut că voi câștiga”

3241

Fără a avea un favorit clar, secțiunea dedicată arbitrilor din ligile județene a fost și cea mai echilibrată de până acum, cu diferențe mici la vârful ierarhiei. Foarte interesante sunt și clasamentele pe categorii de votanți, mult mai realiste ale specialiștilor și jurnaliștilor sportivi. Victoria lui Marian Mălău poate părea o surpriză pentru mulți, el fiind însă favoritul oamenilor din presă. Interesant e că nici Mălău, și nici următorii doi clasați, Bogdan Duțu și Andrei Vremăroiu, nu au luat puncte de la publicul online, unde ierarhia este pronunțat subiectivă. Au mai intrat în Top 10, Bogdan Matei, Mugurel Ciocmată, Dan Mihalache, Iulian Preda, Richard Andronache, Florin Filip și Andreea Bădoiu, unii dintre ei tineri și promițători.

„Nu mai mă așteptam la un asemenea premiu”

Marian Mălău (40 de ani) s-a născut și a crescut la Buciumeni, de unde provin și alți arbitri cunoscuți la nivel județean. Nu este la primul succes, câștigând în 2014 în Anchetele Jurnal de Dâmbovița. Dacă atunci nu l-a surprins că a fost votat Cel mai bun arbitru de la județ, acum nu s-a gândit niciun moment că va triumfa. „Chiar nu mai mă așteptam la un asemenea premiu, nici prin cap nu mi-a trecut că eu voi fi votat arbitrul județean al anului. Chiar dacă am ajuns la o vârstă, am încercat să rămân echilibrat și să-mi fac treaba, cât se poate de serios. Această recunoaștere e un rod al muncii pe care am depus-o, una importantă, chiar dacă uneori nu se vede. Vă mulțumesc tuturor!”, a transmis Marian Mălău, votat arbitrul numărul 1 al anului 2021, dintre cei care activează numai la nivel județean. Ca un amănunt interesant, câștigătorul nici măcar nu are un cont de Facebook.

Cum s-a votat

Dacă publicul a votat sub formă de comentarii, specialiștii și jurnaliștii au fost aleși de noi, în număr de 10 pentru fiecare categorie. Lista specialiștilor, care au acceptat să-și prezinte opțiunile, a cuprins numai observatori județeni și divizionari, precum Cosmin Bădeanu, Ioan Ducu, Adrian Gligoraș, Ioan Negoescu, Dumitru Nistor, Adrian Pitaru, Ciprian Popa, Dorel Popa, Ciprian Prisăcaru sau Dan Vasile (în ordinea alfabetică). Din partea jurnaliștilor, au nominalizat Adrian Albu, Andrei&Tinel Aldea, Gabriel Degeratu, Liviu Dobre, Marius Dumitrache, Bogdan Gheorghe, Alexandru Istrate, Costin Mihai, Ionuț Parghel și Cosmin Sava. Va urma secținea Cel mai bun arbitru dâmbovițean divizionar.

Clasament final

 1. Marian Mălău – 20p
 2. Bogdan Duțu – 17p
 3. Andrei Vremăroiu – 16,5p
 4. Bogdan Matei – 16p
 5. Mugurel Ciocmată – 15,5p
 6. – 7. Dan Mihalache – 12p
 7. Iulian Preda – 12p
 8. Richard Andronache – 10p
 9. Florin Filip – 9p
 10. Andreea Bădoiu – 7p

 

Clasament cititori

 1. Dan Mihalache – 12p
 2. Richard Andronache – 10p
 3. Mugurel Ciocmată – 8p
 4. Andreea Bădoiu – 7p
 5. Emanuel Nichita – 6p
 6. Tudor Sillo – 5p
 7. Ioan Dinu – 4p
 8. Alexandru Stan – 3p
 9. Rareș Dumitrescu – 2p
 10. Cătălin Șerban – 1p

 

Clasament specialiști

 1. Andrei Vremăroiu – 12p
 2. Bogdan Matei – 10p
 3. Marian Mălău – 8p
 4. Bogdan Duțu – 7p
 5. – 6. Florin Filip – 4,5p
 6. Andrei Ghiureș – 4,5p
 7. – 8. Ioana Măhălăchioiu – 4,5p
 8. Iulian Preda – 4,5p
 9. -10. Aron Pitiș – 1,5p
 10. Tudor Sillo – 1,5p

 

Clasament jurnaliști

 1. Marian Mălău – 12p
 2. Bogdan Duțu – 10p
 3. – 4. Mugurel Ciocmată – 7,5p
 4. Iulian Preda – 7,5p
 5. Bogdan Matei – 6p
 6. – 7. Florin Filip – 4,5p
 7. Andrei Vremăroiu – 4,5p
 8. – 9. -10. – 11. Denisa Comănoiu – 1,5p
 9. Alexandru Mălău – 1,5p
 10. Aron Pitiș – 1,5p
 11. Codruț Tudor – 1,5p

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here