Nimic nu pare să-l oprească pe Cristi Catană! „Îmi depun dosarul și voi merge până la capăt”

2072

Nimic nu pare să-l oprească pe Cristian Catană din drumul pe care a apucat-o, având ca punct final fotoliul de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Rând pe rând, l-au contestat public Ionuț Iugulescu, Florin Tuiu și Petruța Iugulescu, ba chiar au fost lansate zvonuri că se va retrage din cursa electorală. În niciun caz! „Eu îmi depun dosarul de candidatură și voi merge până la capăt. Dacă se aprobă, bine, dacă nu se aprobă, iarăși bine. Ce știu eu, din informațiile mele, mă încadrez la criteriile de candidatură. Dacă o persoană autorizată, un jurist, Comitetul Executiv sau o comisie de validare vor spune că nu mă încadrez, asta e, plec. Când e vorba de dorință, nu se pune problema să nu candidez. Zvonuri că nu aș vrea să candidez, cred că reprezintă strategie de campanie”, transmite Catană, care se așteaptă inclusiv la alianțe în momentul alegerilor. „Fiecare își calculează șansele, însă mi-e greu să cred că se va alia cineva cu mine, după ce am fost etichetat cu ștampila aia. Dar viața trebuie să meargă mai departe”.

,,Din informațiile mele, alegerile nu vor fi anul ăsta”

Cristi Catană acceptă cu deschidere o confruntare pe voturi, însă lasă impresia că se dorește o amânare a alegerilor. „Eu spun că ar trebui organizate alegeri și sper să se întâmple cât mai repede. Însă, din informațiile mele, alegerile nu vor fi anul ăsta. Pe 10 noiembrie vor da o prelungire de 30 de zile, pe motiv că e stare de alertă, apoi mai dau una, că sunt Sărbătorile de iarnă, și o lasă după Anul Nou. Tocmai de aceea nu vorbesc despre o echipă. După ce se va stabili data alegerilor, atunci o să vedeți ce am și eu în cap”.

Pune o presiune subtilă pe Tuiu

Catană a început să deprindă din tacticile subtile ale unei competiții electorale, iar răspunsurile merg către ținte clare. Practic, Comitetul Executiv este condus în acest moment de Florin Tuiu, președintele interimar al asociației, probabil cel mai avantajat de o convocare cât mai târzie a Adunării Generale. Conștient că șansele la victorie sunt foarte mici, nu-i exclus ca Tuiu să tragă de timp, în speranța că-și va consolida poziția de conducere, chit că la nivel declarativ s-a exprimat în favoarea unor alegeri în cadrul regulamentar.

Burleanu vine la Târgoviște

„La întrunirea Comitetului Executiv, după moartea domnului Tudor, cineva a propus să fie convocată Adunarea Generală pe 12 noiembrie, adică în termenul maxim de 30 de zile. Variantă care a căzut, stabilind o nouă ședință pentru 10 noiembrie, iar abia atunci să lanseze o dată a alegerilor, până la limita lui 10 decembrie”, transmit surse prezente la discuții. Dacă pe teritoriul României vor avea loc alegeri parlamentare în decembrie, unde vor vota milioane de oameni, nu vedem de ce nu ar putea fi organizate alegeri și la AJF Dâmbovița, la exterior, unde au drept de vot 100 de persoane. Convingerea noastră este că fără un președinte asumat, implicat și organizat, fotbalul județean are șanse nule să-și reia activitatea anului viitor. Sau, poate că sunt și alte interese, pentru a ascunde haosul financiar din conturile asociației, de unde ar fi dispărut toți banii. Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal, va fi prezent joi seară la Târgoviște, la inaugurarea unui teren cu gazon artificial, și poate că vom afla răspunsuri importante vizavi viitorul AJF Dâmbovița.  

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here