Tzitzeclis și Tuiu nu au votat în numele Comitetului de Urgență! Tudor Emil a amânat în mod abuziv meciurile de Onoare

2304

„În urma ședinței din 15.11.2017 Comitetul de Urgență al AJF Dâmbovița a hotărât ca ultimele două etape din turul Campionatului Județean Liga a 5-a vor fi amânate din cauza cererilor de indisponibilitate a 68 de arbitri din cadrul Comisiei Județene de Arbitri”, a fost anunțul publicat miercuri pe site-ul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Este un prim efect al grevei arbitrilor locali, care a blocat activitatea la nivelul celor trei serii de Onoare.

Tzitzeclis și Tuiu nu au fost consultați

„Nu am nicio idee despre ce se petrece la acest Comitet de Urgență. Sunt luni bune de când am anunțat că nu mai am timp pentru activitățile de la AJF Dâmbovița. În concluzie, nu am participat la ședința Comitetului de Urgență”, ne-a transmis unul din cei trei membri, Gheorghe Tzitzeclis (foto). „Nu am cunoștință despre o ședință a Comitetului de Urgență, nu am fost informat să particip și nici consultat telefonic. Săptămâna trecută am fost sunat și am transmis că sunt de acord cu numirea lui Gigi Ionescu în postura de membru al Comisiei de Competiții și Disciplină”, s-a exprimat și celălalt membru, Florin Tuiu. Se ajunge la o nouă decizie abuzivă a lui Tudor Emil, care a hotărât de unul singur, fără a exista cvorum de ședință, să amâne competiția de duminică, la Liga a V-a. Noi amănunte picante, joi, în Jurnal de Dâmbovița.

Negoescu: „Mai avem disponibili 12-13 arbitri!”

Cum nu a fost anunțat nimic în cazul meciurilor de la Liga a IV-a sau de juniori, probabil că se vor juca sâmbătă. Cine arbitrează? Am încercat să aflăm de la Ioan Negoescu, președintele Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița. „În weekend avem disponibili 12-13 arbitri, însă niciun divizionar. Președintele AJF a solicitat arbitri din alte județe și probabil că se va juca Liga a IV-a”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here