Narcis Marina, super căpitanul de la Pucioasa! „Dacă erau bani mulți, nu eram atât de uniți”

1234

FC Pucioasa traversează cel mai bun moment din istorie, fiind aproape de participarea la primul baraj pentru promovarea în Liga a 2-a. Echipa pregătită de Sică Bârdeș ocupă locul secund în play-off-ul Seriei C5, cu 40 de puncte, 7 în spatele liderului Odorheiu Secuiesc, și 8 în plus față de ocupanta locului 3, Olimpic Cetate Râșnov. La finalul acestei săptămâni, FC Pucioasa joacă pe teren propriu cu Sepsi Sfântu Gheorghe 2, echipa de pe locul 4, care a adunat până în acest moment 29 de puncte.

Alergăm unul pentru celălalt, ne ajutăm”

Unul dintre cei mai importanți jucători ai echipei este Narcis Marina, care a reușit să marcheze 10 goluri, chiar dacă ocupă postul de fundaș central. Căpitanul echipei din Pucioasa a transmis că unitatea grupului este cheia din spatele rezultatelor obținute în acest sezon. „Trebuie să ținem cont că 7 dintre cele 10 goluri au fost marcate din lovituri de pedeapsă, nu din acțiune. Anul acesta nu am ratat nicio lovitură de pedeapsă și sper să nu ratez până la final. Cred că ne-a ținut uniți și faptul că nu avem un buget foarte mare, pentru că dacă erau bani mulți, nu eram atât de uniți și nu reușeam să fim ca o familie. Încercăm să tragem cât mai mult, atât la antrenamente, cât și la meciuri. Alergăm unul pentru celălalt, ne ajutăm, ne încurajăm și cred că asta ne ajută foarte mult. La început, domnul Nicu Croitoru ne-a ajutat foarte mult tactic, iar apoi domnul Sică Bârdeș a preluat acest lucru și îl duce în continuare foarte bine”.

Avem șanse reale la promovare”

Din punct de vedere sportiv, Pucioasa are șanse mari să facă pasul către liga secundă. Bugetul nu este însă unul care să permită prezența în eșalonul de argint al fotbalului românesc, dar acest lucru nu-i dă în spate pe fotbaliștii echipei din Pucioasa, care își doresc să prindă măcar barajul. „Cred că avem cel mai mic buget dintre toate echipele calificate în play-off-ul Ligii a 3-a. Se fac sacrificii mari. Domnul președinte și domnul primar fac sacrificii pentru acest buget, pe care îl avem. Salariile sunt plătite la timp, ni s-a promis și o mică primă, dacă ajungem la baraj. Înainte de meciul de la Odorheiu, am plecat cu o zi înainte, se fac eforturi să fim în rândul celorlalte echipe. Undeva la 4 miliarde de lei vechi cred că avem bugetul. Nu ne putem compara cu Odorheiu Secuiesc la buget. Îmi doresc ca toată echipa să fie sănătoasă, să nu apară accidentări și să reușim să ne îndeplinim acest obiectiv. Noi ne-am propus acest obiectiv, ne dorim să ajungem la baraj. Sunt ceva discuții pentru ca bugetul să se mărească pentru sezonul următor, dar sunt doar discuții în acest moment. Avem șanse reale la promovare, însă nu știu ce se va întâmpla, dacă vom promova. Nu avem nicio siguranță”.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here