Debuturile de meci, coșmarul lui Mihalcea! Lipsă uluitoare de concentrare

1047

Atunci când rezultatele nu sunt cele dorite, erup și nemulțumirile legate de Chindia. De toate felurile. Nemulțumiri legate de antrenor, de președinte, de jucători, de titularizări, de schimbări, de lot, de transferuri, de stadion, nu scapă nimeni și nimic. Chindia e un club important, cel mai important din sportul dâmbovițean, dar și cel mai iubit, chit că oamenii își mai exprimă public nemulțumirile. O fac, pentru că țin la echipa asta, iar unele comentarii sunt de-a dreptul pertinente. Așa cum era de așteptat, primul vizat de critici, atunci când echipa șchioapătă, este antrenorul, iar Adrian Mihalcea nu va avea viață ușoară la Târgoviște. Omul nu are un CV important ca tehnician, mai vine și după Emil Săndoi, destul de apreciat la Chindia, și nu văd să primească prea mult credit aici, dacă nu-l ajută rezultatele.

Să găsească soluții! Rapid!

Mihalcea se prezintă decent la nivel declarativ, nu ezită să intervină cu schimbări, indiferent de momentul jocului, e clar că își dorește mult să reușească la Chindia. Dacă îi iese, cariera lui poate cunoaște o ascensiune frumoasă, altfel, e ușor ca antrenor să rămâi pe margine. Marele lui minus sunt debuturile de meci, unele de Guiness World Records. La Botoșani, după 120 de secunde, era deja transformat penalty-ul provocat de Celea. Iar cu Hermannstad, adversarul a avut nevoie de nici 100 de secunde pentru a marca. Eu nu știu ce predă Mihalcea la antrenamente, însă e de datoria lui să găsească soluții, pentru această lipsă uluitoare de concentrare în debuturile de joc. Pentru suporteri, mai puțin contează cine l-a recomandat sau cine l-a adus la Chindia, ei vor rezultate și un joc frumos. Dacă nu sunt produse, atunci atenția se îndreaptă către alte direcții, iar discuțiile se transferă și în plan politic.

Iugulescu nu prea mai e dorit!

Eu am transmis, într-un articol, că asociații nu vor mai oferi putere deplină „cuplului” Ghergu – Iugulescu, puși în gardă de emoțiile ultimului baraj de menținere/retrogradare. Iar aducerea lui Sorin Paraschiv pe poziția de director sportiv nu e întâmplătoare, dovadă că a preluat din atribuțiile lui Ciprian Iugulescu. Ușor, ușor, unii vor rămâne de decor la Chindia, dacă vor mai rămâne. Nici prieteniile nu mai sunt acolo ce au fost, iar fiecare pas greșit se va resimți mult mai intens. Ca o părere, Mihalcea merită credit, dacă tot a fost adus. Numai că mulți nu-l percep ca pe o soluție rezonabilă, considerând că erau variante mai potrivite pentru banca tehnică. Dacă pică antrenorul, e posibil să pice și alții. Ideea e să apară victoriile, singurele care aduc liniște și încredere.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here