Ciprian Prisăcaru și-a prezentat programul de candidatură! Ce facilități propune echipelor

2044

Ciprian Prisăcaru și-a făcut public programul de candidatură prin care dorește să câștige alegerile pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița. Realizat într-un format quality, conceptul de prezentare a obiectivelor proiectului de management ridică foarte mult ștacheta competițională, comparând cu metodele primitive de campanie ale regretatului președinte de asociație. Prisăcaru vorbește despre managementul organizației, direcții de dezvoltare, transparență decizională, reorganizare, recredibilizare sau rebranding, termeni uzuali pentru o guvernanță sportivă de secol XXI, un mesaj ce are ca țintă electoratul elitist.

Multe obiective interesante

Cei mai mulți dintre votanți așteaptă mai degrabă facilități, susținere și nu discursuri academice, un alt aspect la care Prisăcaru punctează generos, stabilind obiective interesante.

* Gratuitate la vizele anuale pentru anul 2021, pentru toți cei care au plătit viza deja viza în anul 2020

* Gratuitate pentru legitimarea și vizele carnetelor de la copii și juniori

* Suportarea a 50% din costurile cu baremul de arbitraj, prin atragerea de fonduri și de parteneri

* Acordarea asistenței de specialitate pe probleme juridice și de fiscalitate

* Atragerea unor parteneri din mediul de afaceri pentru fiecare dintre eșaloane

* Un sediu modern, demn de o asociație importantă

* Brigăzi complete și bine pregătite la toate meciurile organizate

* Formarea unui corp de observatori compus din oameni competenți

* Reactivarea Comisiei Tehnice, coordonată de un antrenor cu licențe UEFA, pentru a califica, prefecționa și acredita staff-ul tehnic al echipelor

* Implementarea unui departament de IT și statistică, dezvoltarea unei aplicații pentru telefoanele mobile inteligente, pentru a cunoaște rezultatele meciurilor în timp real

* Actualizarea site-ului și înființarea unor pagine oficiale pe rețelele de socializare

* Dezvoltarea unui proiect inedit, AJF DB TV, pentru a transmite meciuri din calendarul oficial

* Organizarea perioadică a unor conferințe de presă

„Mai buni împreună?!”

Prisăcaru a prins în programul de candidatură și echipa de colaboratori, formată din Nicu Croitoru, Ionel Pitaru, Costin Mirescu, Cosmin Becheanu, George Tzitzeclis, Constantin Badea, Adrian Necșoiu, Cătălin Vremăroiu, Mircea Petrescu, Mihai Tătăranu, Romică Ciobanu, Ionuț Catană, Augustin Voinea și Dorin Nistor. „Avem puterea și cunoașterea necesare pentru a seta fotbalul dâmbovițean pe noi coordonate. Mai buni împreună”, a transmis Ciprian Prisăcaru în programul prin care se adresează membrilor afiliați. Alegerile pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița sunt programate pentru 10 decembrie, la Moreni. Vor mai candida Cristian Catană și Ionuț Iugulescu, ultimând contestându-și competitorii pe toate planurile, inclusiv la nivel federal. Noi rămânem deschiși mediatic tuturor, în condițiile în care sunt respectate regulile de bun simț pe care le-am stabilit.

Programul de candidatură propus de Ciprian Prisăcaru poate fi parcurs AICI

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here