Bilă neagră pentru Cristi Catană! Nu mai participă la dezbaterea televizată cu Iugulescu și Prisăcaru

1584

Cristian Catană nu-și mai asumă o confruntare televizată cu Ionuț Iugulescu și Ciprian Prisăcaru. După ce într-o primă fază a acceptat prezența la Sport Show, în cadrul emisiunii dedicate candidaților pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița, Catană ne-a anunțat că nu mai participă la dezbaterea programată pentru luni, 7 decembrie, la Columna TV, începând cu ora 18.00. „Am niște treabă la ora aceea. Plus că vreau să evit un scandal, mai ales că unul dintre contracandidați m-a jignit public. M-am consultat cu cei din echipa mea și aceasta este decizia”, s-a justificat Cristi Catană.

Vulnerabil pe subiectul „Antalya”!

Refuzul lui Catană de a participa alături de contracandidați într-o dezbatere televizată reprezintă, fără îndoială, o bilă neagră pentru el. La Sport Show nu va fi niciun scandal și nici nu vom permite jigniri. Numai că, indubitabil, Cristi Catană pleca, în mod cert, cu un dezavantaj pe subiectul „Antalya”. Mai ales că nu a prezentat un document oficial din partea Federației Române de Fotbal, din care să reiasă că-și poate relua activitatea în plan județean. Departamentul Juridic a confirmat că acesta nu și-a achitat în integralitate sancțiunea de 250.000 lei, atrasă după ce a fost depistat arbitrând fără acceptul CCA sau al CJA meciuri considerate dubioase, în Turcia și Cipru. Aspect pe care insistă Ionuț Iugulescu, de vreme ce s-a adresat cu informări către FRF, ce l-au vizat inclusiv pe președintele Răzvan Burleanu.

Susținut de „deghizați” și pariori?

Cristian Catană vorbește despre echipa lui, însă până acum nu și-a făcut-o publică. Pe undeva de înțeles, de vreme ce sursele noastre indică cine este șeful neoficial de campanie. „Jocurile le face din umbră Septimiu Burtescu, el controlează toate mișcările lui Catană. Mai sunt implicați și alți deghizați, însă în campanie nu i-a scos în față. La echipe, în teritoriu, a mers cu actuali sau foști arbitri, unii dintre ei pariori înrăiți. Vă dați seama că nu riscă să apară într-o confruntare televizată cu asemenea vulnerabilități”. Cristian Catană nu a fost fair-play, motiv pentru care din acest moment nu vom mai prezenta nicio reacție de-a lui. În plus, un viitor președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița nu trebuie să se teamă de o dezbatere publică. Din păcate, îi urmează comportamentul fostului său șef, regretatul Emil Tudor.

Nu-i va fi deloc ușor ca președinte!

În cazul în care va ajunge președintele AJF Dâmbovița, îl sfătuim pe Cristi Catană să se dezică total de „Rețeaua Deghizaților”! Apoi, ar face bine să-și achite de urgență sancțiunile atrase, întrucât acestea se vor răsfrânge asupra asociației și riscă blocarea întregii activități! Și, obligatoriu, să termine cu „favorurile” pe care le-a făcut echipelor în perioada când îndeplinea funcția de secretar al asociației, câlcând în picioare regulamentele! Altfel, se va vota degeaba pe 10 decembrie!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here