Chindia s-a atomizat la Cluj! Doare al dracu acest eșec, însă nu trebuie lovit cu barosul

1453

Meciul de la Cluj a indicat exact la ce nivel se află Chindia în acest moment. Echipa e copleșită de miza promovării și gâfâie tot mai greu pentru puncte. La Cluj a început curajos și a lovit prin Mihaiu (13), văzut excelent de Cherchez. Florea putea și el să înscrie, iar istoria partidei s-ar fi scris în alți termeni. „U” nu a arătat mare lucru până la respingerea neinspirată a lui Popescu, pe șutul lui Gavra, care s-a desprins ușor de Dudea, iar Hațiegan (36) a egalat fără emoții. La fel de banal s-a primit și golul doi, când Gavra (50) a reluat cu capul de lângă Dinu, o minge centrată din corner. Chindia are probleme severe la nivelul fundașilor centrali, vinovați de multe puncte irosite în acest sezon. Introdus de forță majoră, golgheterul Neguț l-a luat la țintă în două rânduri pe Bozoancă (60 și 61), după care echipa s-a stins. Iustin a blocat într-o primă fază șutul lui Hațiegan (61), pe care nu a putut să-l mai oprească la ultima fază (90+5). Chindia a pierdut după multe etape, deznodământ inevitabil ținând cont de ultimele indicii. A pierdut și locul 1, poate pierde chiar și podiumul după această etapă.

Nu era momentul, Iustin!

Doare al dracu acest eșec, însă nu trebuie lovit cu barosul. Nici în Viorel Moldovan și nici în Iustin Popescu. Gata, se trage cortina iernii peste campionatul Ligii a 2-a, care se reia spre finalul lunii februarie și propune încă 17 etape. E timp pentru analize, strategii și transferuri. Se vede cu ochiul liber unde suferă echipa, iar Moldovan știe cel mai bine. Omul merită continuitate, la fel și mulți dintre jucători. Despre conducerea executivă preferăm să ne abținem. Ghergu și Iugulescu depind de promovare. Câtă vreme Chindia este în obiectiv, și ei rămân în grafic, însă dacă echipa coboară, asociații nu ar trebui să ezite. S-a garantat promovarea, oamenii așteaptă promovarea. Nu mai e loc pentru sentimente și nici pentru simpatii. Nimeni nu mai acceptă încă un obiectiv ratat!

Universitatea Cluj – Chindia Târgoviște 3-1 (1-1)

U Cluj: Dur Bozoancă – Al. Coman, Abrudan, Cordoș, Berci (65 Căpușă) – Taub, Giurgiu, Sepsi – Hațiegan, Gavra (85 Ene), Ursu (75 Coman). Antrenor: Bogdan Lobonț.

Chindia: Popescu – Martac, C. Dinu (67 Stoica), Dudea, Dumitrașcu – Șerban (80 Manea), Novac, Lungu, Mihaiu – Florea, Cherchez (54 Neguț). Antrenor: Viorel Moldovan.

Foto: fcuniversitateacluj.ro

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here