Marius Dobă îi bagă în sperieți pe cei care vor să-l sacrifice! „Când m-o chema Poliția, o să spun tot ce știu”

1898

Se menține suspansul în „Dosarul Dikeoulakos”, după ce Tribunalul București a amânat pronunțarea pentru 20 decembrie. Cum riscurile sunt foarte mari, chiar și în plan financiar, cu antrenorul grec forțând câștigarea unei sume imense, ce depășește 230.000 de euro, se caută un vinovat. Conform documentelor asumate de Clubul Sportiv Municipal Târgoviște și expuse la dosar, s-ar fi lucrat peste capul fostului președinte Ciprian Iugulescu, prin intermediul lui Marius Dobă, cel care ocupa funcția de director sportiv. „Adresa nr. 2423/22.09.2015 a fost semnată, în partea de final, de către numitul DOBĂ MARIUS care, la acel moment, îndeplinea funcția de Director Sportiv, funcție care nu îi conferea acestuia atributul reprezentării legale a clubului. Analizând adresa invocată… deși poartă antetul clubului nostru, aceasta nu a fost asumată prin semnătură de către reprezentatul legal la acel moment, numitul IUGULESCU CIPRIAN, care îndeplinea funcția de președinte, ci de o altă persoană care nu avea mandat de reprezentare în acest sens”. În context nu apare numele fostului primar Gabriel Boriga, ci doar al omului de afaceri cipriot Yannakis Ioannou, care a virat în contul lui Dikeoulakos suma de 10.000 de euro, fără să îndeplinească o funcție oficială în cadrul clubului. Dacă se va pierde procesul, Dobă pică cel mai rău, așa cum a fost orchestrată apărarea.

„Știu absolut tot ce s-a întâmplat, sunt perfect nevinovat!”

Marius Dobă nu se teme de ce poate urma, dimpotrivă, lasă de înțeles că va ieși urât de tot pentru cei care îl împing în bătaia puștii, dacă va fi audiat ca martor de organele statului. „Să arunce pe mine, să dovedească, să spună tot ce au ei. Când m-o chema Poliția sau o instituție abilitată, atunci o să spun și o să arăt tot ce știu. Până atunci, nu o să comentez mai mult. Eu mă simt perfect nevinovat, în schimb știu absolut tot ce s-a întâmplat, dar nu vorbesc decât în fața autorităților. Când voi fi chemat la judecată, la Poliție sau la orice organ de pe pământul ăsta în România, ca martor sau cum mai vor ei, o să spun ce am de spus. Poate să zică de mine oricine, orice, nu mă interesează. Nu mai sunt persoană publică, nu mai fac parte din fenomen și sunt perfect nevinovat! Mă bazez 100% pe ce spun. Totul este în mintea mea și știu exact cum au stat lucrurile. Nu mai am nicio treabă cu niciunul. Să le dea Dumnezeu numai bine, să fie sănătoși și să-și vadă de viața lor! Eu îmi văd de treaba mea și la revedere”.

Dobă poate să facă lumină: „Nu vorbesc decât în fața autorităților”

În multe circumstanțe, Marius Dobă a luat pe umeri greșelile altora, deși poate că nu era vinovat. A fost băgat în față cu bună știință și nu a părăsit câmpul de luptă. Nu s-a ascuns în spatele nimănui, iar atunci când a simțit că a rămas singur pe baricade, a ridicat steagul alb. Adresa semnată de Dobă nu a ocolit registratura și nici parafa clubului. Care ștampilă nu stă la femeia de serviciu, ci la conducător. Domnilor, nu ne luați de fraieri, într-o instituție publică sunt persoane responsabile de registratură, adică Marius Dobă știe ce spune. Și mai știe multe. Dacă organele de anchetă sunt interesate să afle răspunsuri, să afle adevărul și să facă lumină odată pentru totdeauna, suntem convinși că Dobă va rămâne bărbat și va spune tot ce știe. Dacă e nevinovat, pentru ce să plătească în contul altora?

Foto: Informația Zilei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here