Despre fotbal, pasiune și oameni serioși! Ce stadion frumos are Șuța-Seacă!

1530

Turnase toată noaptea, iar norii plumburii se pregăteau să lovească din nou pâmântul suprasaturat de potop. Am luat-o la pas pe strada principală, alături de femeile care mergeau la biserică, un pic cam mirate când le-am întrebat unde e stadionul. Așa am ajuns în mijlocul unor băltoace. De fapt, nu puteam depăși bariera de noroaie, pur și simplu m-am ținut de garduri. Stadion e mult spus, era un islaz, unde pășteau vacile sătenilor, care amenajaseră un teren ca vai de el, unde numai fotbal nu se juca. Atunci l-am văzut pentru prima dată pe Cristi Stan, omul fără de care fotbalul nu ar mai fi existat astăzi la Șuța Seacă. Doamne, ce repede au trecut anii…

Ați crescut prin ambiție și muncă! Lăsați arbitrajul…

O echipă de sat, cu haiduciile ei în primii ani de la reactivare, Flacăra Șuța Seacă a crescut prin ambiție și muncă. A promovat de la un eșalon la altul, iar acum activează la Liga a 4-a, liga de elită a județului. Adevărat, ocupă un loc modest, însă echipa nu e rea. Dacă s-ar concentra mai mult pe joc și mai puțin pe arbitraj, cu siguranță va avansa în clasament. Până și rebelul Marius Zidăroiu a înțeles asta, că fotbalul nu se joacă doar cu sufletul, ci și cu mintea, iar echipa lui (Unirea Bucșani) s-a impus astăzi meritat la Șuța Seacă (4-1). Și nu arbitrajul a făcut diferența, cum au reclamat gazdele, organizarea jocului, disciplina tactică și calitatea individuală au adus victoria echipei vizitatoare.

Vasile Grădinaru, un primar care îmi place!

Finalul este dedicat domnului Vasile Grădinaru, un primar și un om cu totul deosebit. L-am întâlnit în câteva situații și, de fiecare dată, mi-a lăsat o impresie puternică. Modest, serios, foarte implicat în problemele comunității. Are un mare merit pentru modernizarea stadionului din Șuța Seacă, ce a cunoscut transformări importante. Cu oameni precum Vasile Grădinaru, Cristi Stan sau Cristi Ispas, fotbalul județean nu poate merge decât înainte. Felicitări, domnilor! Vă mulțumesc pentru fanion!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here