Chindia a arătat solid și dezinvolt cu Viitorul! Eric a făcut diferența, printr-un gol de brazilian

1617

Chiar dacă a vorbit frumos despre Chindia înaintea jocului, Gică Hagi a crezut că-i va fi simplu cu echipa lui Viorel Moldovan. „Regele” a păstrat doar patru dintre titularii cu care a umilit Dinamo (5-0), iar în partea secundă s-a văzut nevoit să apeleze inclusiv la cei pe care i-a anunțat că nu vor fi folosiți la Ploiești. Chindia a arătat solid contra liderului, mai ales în prima repriză, când a ratat deschiderea scorului prin Liviu Mihai (5) și Cristi Neguț (10), ultimul lovind bara, după o acțiune superbă, finalizată la colțul lung. Cu o bună dinamică a jocului, dispusă la efort, dezinvoltă și dozată cu energia celor 4.500 de fani, Chindia chiar a arătat ca o echipă de Liga 1. La fel și Aioani, încă o dată cel mai bun om al nostru, cu parade senzaționale pe tot parcursul meciului. Mai ales după golul lui Eric (54), care a pivotat relaxat prin fața lui Novac. Gabi Iancu a fost și el aproape de gol (59, 62), la prima atingere nimerind bara, însă și „Tabarcea” putea înscrie pentru târgovișteni în prelungiri. Dincolo de rezultatul modest, Chindia a câștigat respect prin vivacitatea cu care s-a luat la trântă cu una dintre echipele mari ale campionatului.

Chindia trebuie să arate ca o echipă de Liga 1 la toate capitolele!

Chindia a mai punctat vineri seară la un capitol, fiind încurajată din tribune de cei mai mulți suporteri dâmbovițeni prezenți la un meci care nu se joacă la Târgoviște. Din păcate, câteva sute au rămas în afara stadionului, întrucât organizatorii nu au administrat decât un singur sector de tribună. Tot din păcate, oamenii nu au avut de unde să-și procure materiale promoționale cu însemnele clubului. Și tot din păcate, în ciuda unui boom de imagine extraordinar, venit odată cu promovarea în Liga 1, nu am văzut niciun sponsor pe echipamentul de joc. Sunt lucruri care sperăm să se regleze în perioada următoare, pentru a arăta tuturor că suntem Chindia Târgoviște, o echipă de Liga 1 la toate capitolele.

Chindia Târgoviște – Viitorul Constanța 0-1 (0-0)

A marcat: Eric (54). Au arbitrat: Ovidiu Hațegan  (Arad) – Sebastian Gheorghe (București), Mihai Marica (Bistrița). Rezervă: Iulian Dima (București). Observator: Alexandru Deaconu (București). Cartonașe galbene: Neicuțescu (43), Novac (59), Florea (68), C. Dinu (75), Leca (79), Neguț (90+5) / Țîru (4), Kuipers (26), Târcoveanu (71).

Chindia: Aioani – Martac, C. Dinu, Leca, Neciu (65 Dumitrașcu) – Novac – Neguț, Bic (64 Florea), L. Mihai, Neicuțescu (80 Burlacu) – Voduț. Antrenor: Viorel Moldovan.

Viitorul: Tordai – Boboc, Țîru, Ghiță, Kuipers (46 de Nooijer) – Ciobanu, Artean, Târcoveanu – Eric (72 Ammari), Ganea (59 G. Iancu), Calcan. Antrenor: Gheorghe Hagi.

Foto: Marius Tudor

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here