Un sondaj care nu-l avantajează pe Gabi Boriga! Fostul primar, considerat primul responsabil pentru declinul baschetului târgoviștean

2246

A trecut și termenul limită impus de către Federația Română de Baschet, pentru ca CSM Târgoviște să-și rezolve litigiile cu George Dikeoulakos și Ivanka Matic. Cum până pe 15 iulie nu au fost stinse datoriile echipei de baschet, șansele ca aceasta să mai fie înscrisă în noua ediția de campionat sunt aproape de zero. Curtea de Apel București nu s-a pronunțat nici acum în Dosarul Dikeoulakos, indicând un nou termen pentru 5 septembrie (suma de plată stabilită de Tribunalul București merge către 240.000 euro). În plus, mai există o obligație financiară către Ivanka Matic, de aproximativ 40.000 euro, impusă de Tribunalul de Arbitraj Baschetbalistic. Sintetizând, avem amenințarea reală a desființării echipei de baschet, datorii de circa 280.000 euro și un prejudiciu nerecuperat de peste 40.000 euro.

Iugulescu, văzut mai puțin vinovat decât Boriga!

SportImpact.ro a inițiat un sondaj online, pentru a putea interpreta opiniile publicului pe acest subiect sensibil. Nu ne-am așteptat la o participare importantă, ținând cont de gravitatea situației și de numele celor implicați, însă rezultatele merită o scurtă analiză. Oarecum surprinzător, 62% dintre votanți consideră că prejudiciul ar trebui acoperit de Gabriel Boriga, primarul din perioada în care s-au consumat faptele, și numai 28% cred că președintele de atunci al clubului ar fi bun de plată, anume Ciprian Iugulescu. Din câte se pare, impresia este că Boriga a deținut controlul asupra clubului în intervalul de timp indicat (2012-2013), cum tot el ar fi la butoane și acum, chiar dacă pozează ca voluntar în cadrul echipei de volei. Director la CSM Târgoviște este unul dintre finii săi, Cristian Savu.

Document exploziv!

Gabriel Boriga a împuternicit un avocat turc să reprezinte clubul, pe 26 mai 2013, prin care semna în calitate de președinte al CSM Târgoviște, în condițiile în care deținea funcția de primar al municipiului!!!

În prezent, atât Boriga, dar și Iugulescu, sunt implicați în cele mai importante structuri sportive târgoviștene, CSM și Chindia, pe care le controlează prin apropiați, după cum indică surse din interior, dar și de nivel înalt. Că o fac bine sau rău, sunt persoane responsabile să le măsoare activitatea. Noi doar am prezentat cifrele unui sondaj, care ar merita analizat cu atenție. Pentru o lectură cât mai interesantă, recomandăm și un comunicat de presă postat pe site-ul Clubului Sportiv Municipal, pe 27 decembrie 2017 (click aici).

Sursa foto: Adevărul

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here