Va mai exista Târgoviștea în elita baschetului? Amenzile curg, prejudiciul e nerecuperat, iar Cristi Savu tace

1574

Curtea de Apel București se joacă nu doar cu nervii celor implicați în Dosarul Dikeoulakos, dar și cu soarta echipei de baschet feminin CSM Târgoviște. Instanța a amânat încă o dată pronunțarea, de data aceasta pentru luni, 15 iulie, fix ultima zi în care clubul prezidat de Cristian Savu (foto) a primit îngăduință să-și rezolve litigiile cu foștii colaboratori George Dikeoulakos și Ivanka Matic, pentru a putea evolua în noul sezon. Federația Română de Baschet a somat CSM Târgoviște să stingă orice datorie, iar luni este termenul limită. Indiferent de decizia Curții de Apel București, care se pronunță doar în Dosarul Dikeoulakos, situația rămâne complicată pentru club. Care trebuie să-și onoreze obligațiile financiare și față de Ivanka Matic, de aproximativ 30.000 euro, la care se adaugă o amendă atrasă pentru nerespectarea termenelor de plată, în cuantum de 10.000 franci elvețieni.

Marius Dobă a ajuns în staff-ul FR Baschet!

Toate aceste probleme provin din perioada în care clubul târgoviștean era condus de Ciprian Iugulescu, acum director sportiv la Chindia, grupare fotbalistică de Liga 1. Primarul municipiului Târgoviște, Cristian Stan, a transmis conducerii clubului să asigure continuitate la nivelul activității echipei de baschet. Din păcate, directorul CSM, Cristian Savu, refuză dialogul pe subiect, la fel cum proceda și Iugulescu, pe când conducea clubul. În Dosarul Dikeoulakos apar și documente semnate de Marius Dobă, pe atunci director sportiv la CSM Târgoviște, care ocupă în prezent funcția de organizator în cadrul Federației Române de Baschet.

Datorii acumulate și prejudicii nerecuperate!

În cazul în care Curtea de Apel București va menține decizia Tribunalului București, CSM Târgoviște va trebui să-i plătească grecului Dikeoulakos aproximativ 240.000 euro. În plan sportiv, prin decizia Tribunalului de Arbitraj Baschetbalistic, datoria era de numai 90.000 euro. Chiar dacă Apelul va anula hotărârea Tribunalului, mai rămâne de rezolvat litigiul cu fosta jucătoare Ivanka Matic. La toate acestea se adaugă și prejudicii nerecuperate, de aproximativ 40.000 euro. Se anunță o nouă zi plină de emoții, ziua în care vom afla dacă echipa de baschet a Târgoviștei va mai exista. Vom continua să apărăm interesele Clubului Sportiv Municipal și nu vom opri investigațiile, până când nu va fi recuperat prejudiciul public de la vinovați!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here