Chindia trece și de UTA! Vine Bălașa în locul lui iugulescu?

3522

Stadion „Eugen Popescu”. Au marcat: Neguț (33, 83), Novac (40), Șerban (53) / Rus (12, 66). Au arbitrat: Claudiu Marcu (Constanța) – Alexandru Mihăilă (Rm. Vâlcea), Erchian Ionus (Constanța). Rezervă: Sergiu Anton (București). Observatori FRF: Irina Mîrț (București), Valeriu Ibriș (Buzău). Cartonașe galbene: Rogoveanu (87) / Bodea (34), C. Matei (45+1), Coulibaly (49), Copaci (82).

Chindia: Aioani – Martac, Dudea, C. Dinu, Dumitrașcu – Șerban (80 Rogoveanu), Novac, L. Mihai, Stoica (66 Mihaiu) – Neguț, Florea (77 Lungu). Antrenor: Viorel Moldovan.

UTA: Bodea – Iuga, Manea, Benga, Copaci – Cubleșan (53 D. Popa), Coulibaly, Oprea, Vădrariu (42 C. Matei – 58 Petra) – Rus, Pop. Antrenor: Ionuț Popa.

Șatra de la stadion

După ce șatra s-a mutat la Chindia pe stadion, cu oficialii clubului agresând verbal jurnaliști, ni s-a făcut lehamite să mai mergem la meciurile echipei târgoviștene. Mai ales că cel care ne-a proferat injurii după jocul cu Ripensia Timișoara a petrecut apoi cu șefii, încă o dovadă că la Chindia sunt încurajate personajele vulgare. Iar unul dintre ele, dacă nu știați, a fost executat silit, cu sentință judecătorească, însă și aici s-a pus batista pe țambal. „Combinatorii” stau acum pitiți sub copertina ultimelor victorii, în speranța că vor scăpa încă o dată basma curată. Numai că, printre asociați, se rostesc nume, gen Adi Bogoi, Cristi Bălașa sau Romică Ciobanu. Toți dâmbovițeni, toți în creștere de imagine și toți potriviți pentru proiectul târgoviștean.

Cristi Bălașa, în locul lui ciprian iugulescu?

„Visul meu este să ajung la Chindia”, a recunoscut-o public Cristi Bălașa, care face o treabă foarte bună la FC Pucioasa, în Liga a 3-a. Iar dorința lui este de a reveni pe postura din care a plecat din club, cea de director sportiv. Bălășică este luat în calcul pentru funcția ocupată acum de iugulescu ciprian, omul cu jignirile. Adi Bogoi este foarte apreciat la Pandurii Tg. Jiu, singura echipă care a învins-o pe Sportul Snagov. Bogoi a ajutat indirect Chindia, are fler la jucătorii tineri și potențial pentru a ocupa diverse funcții în club. Romică Ciobanu a luat o pauză după despărțirea de Petrolul Ploiești, pe care a promovat-o în liga secundă, dar a spus că oricând ar accepta să lucreze la Chindia. Sunt variante pe care o parte dintre asociați le analizează, întrucât nu mai acceptă încă un obiectiv al promovării ratat și nici indivizi alunecoși la conducere.

Gol primit acasă la fiecare meci

Chindia a început rău cu UTA, așa cum ne-a obișnuit, pentru că problemele din centrul defensivei sunt uriașe. Rus (12) l-a lobat simplu pe Aioani, după o combinație care a anesteziat apărarea Chindiei. Record negativ pe ,,Eugen Popescu”, cu gol primit în toate meciurile susținute aici în această ediție de campionat. Servit bine de Florea, Neguț (33) a restabilit egalitatea, pentru ca Novac (40) să puncteze din afara careului, cu un șut fantastic.

Neguț merită păstrat titular

Puștiul Șerban (53) s-a lipit din nou de gol, atent pe o respingere a lui Bodea, marcând pentru al treilea meci consecutiv pe teren propriu. Florea (62) putea să rezolve meciul, dinamitat din nou de Rus (63), după o gafă a lui Aioani. Eliminarea lui Cherchez din jocul cu Ripensia i-a făcut loc în echipă lui „Tabarcea”, care a punctat din nou, în minutul 83, rezolvând partida. La forma pe care o traversează, Cristi Neguț (foto) merită păstrat titular. Mihaiu (89) și Rogoveanu (90+3) au fost și ei aproape de gol, într-un meci pe care UTA l-a abordat fără cinci jucători de bază. Victorie spectaculoasă pentru Chindia, care a urcat pe podium, la un punct sub liderul Academica Clinceni, adversarul de sâmbătă (ora 12.00).

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here