Un site dinamic, pentru o competiție în plină dezvoltare: cupacartierelor.enjore.com

861

Pasiunea pentru fotbal se naște, se educă și se dezvoltă. Pe lângă spirit de competiție, Cupa Cartierelor implică și mult fair-play. Pentru transparență și pentru siguranța tuturor participanților, de anul acesta competiția cunoaște transformări importante, iar primele rezultate sunt impresionante. Încurajați de impactul produs de pagina oficială de Facebook a evenimentul (Cupa Cartierelor – Târgoviște), care a adunat peste 1.000 de prieteni în prima săptămână de activitate, am ales să extindem promovarea și cu ajutorul unui site (cupacartierelor.enjore.com), care poate fi accesat atât de pe desktop, cât și de pe telefonul mobil. Un site modern, dinamic, alimentat cu multe informații, unde veți putea vedea componența fiecărei echipe, rezultatele în timp real, marcatorii, meciurile care urmează și alte știri.

Vor fi și premii individuale

Tot aici veți găsi fotografii de la fiecare partidă, veți afla jucătorul meciului și puteți parcurge o serie de interviuri. La finalul competiției, pe lângă cele mai performante echipe, vom premia cel mai bun portar, cel mai bun marcator și cel mai jucător. În ultima zi a evenimentului, pe 7 septembrie, vom avea o transmisiune live, atât pe pagina de Facebook a competiției, cât și pe Complexul Turistic de Natație Târgoviște. Echipele prezente la Cupa Cartierelor nu plătesc taxe de participare, iar premiile sunt oferite de Primăria Municipiului Târgoviște.

Se scriu povești frumoase, se nasc emoții frumoase

Cupa Cartierelor la fotbal este cel mai important eveniment sportiv din cadrul manifestărilor Zilele Cetății Târgoviște 2019. Timp de o săptămână (2-7 septembrie), se vor scrie povești frumoase, se vor naște emoții și va crește dorința de a juca fotbal alături de vecini, cu echipele altor cartiere. La competiție și-au anunțat prezența inclusiv reprezentanți ai unor echipe de fotbal și de minifotbal din județ, pentru a identifica jucători talentați. Meciul Vedetelor va propune anul acesta, pe 7 septembrie, o demonstrație de fotbal între echipa de old-boys Petrolul Ploiești și o selecționată a Consiliului Local Municipal și Primăriei Târgoviște.

* „Să jucați fotbal de plăcere, să vă bucurați de fiecare moment petrecut pe terenul de sport și să vedeți fiecare meci ca pe o sărbătoare!” – Daniel Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here