Tudor Emil a pierdut sprijinul lui Ionel Pitaru! „Lui îi trebuie proşti, ca Negoescu, să poată pună arbitrii la comandă”

1725

Tudor Emil s-a convins rapid că a fost neinspirat în alegerea lui Ion Ducu în postura de președinte al Comisiei Județene de Arbitri Dâmbovița, chiar și ca interimar, pentru o perioadă scurtă. „Fluierașii” l-au simțit nepregătit și fără autoritate, iar ședințele de lucru s-au transformat în circ. Remus Bârdeș i-a vorbit nepoliticos și nu e în regulă, însă reclamația a avut temei. „Știți că sunt arbitri care l-au amenințat telefonic pe domnul Ducu și care i-au adresat obscenități?”, ne-a dezvăluit un oficial al AJF. Urât! Tot ca dezvăluire din interior, se aude că la delegări se implică Ioan Negoescu, chiar și Tudor Emil.

V-ați gândit la Ciprian Iugulescu?…

Tudor Emil a recunoscut că-l schimbă pe Ducu, anunțând că va veni un președinte de arbitri cu autoritate. Iar prima variantă vehiculată este Ionel Pitaru (foto). O persoană cu autoritate și cu notorietate, exact ce nu-l avantajează pe Tudor, care a preferat pe oricine altcineva, dar nu pe Pitaru. Iar asta nu se uită și nici nu se iartă. „Nu mă gândesc la această variantă. Am luat-o odată în calcul, dar am fost jignit de domnul Tudor, pentru că au fost puşi alţii înaintea mea. M-a luat şi cu vrăjeală, că mă pune din vară, că acum m-aş certa cu arbitrii. Lui îi trebuie proşti, ca Negoescu, să poată pune arbitrii la comandă. La mine e greu să comande. De trei săptămâni am rupt legăturile cu el, nu mai are sprijinul meu”, a sunat mesajul legendei fotbalului târgoviştean. Un alt nume vehiculat este Dorel Popa, un domn respectabil, la fel ca și Ion Ducu, însă fără autoritate, încât să-i stăpânească pe arbitri. „Nu ştiu nimic despre acest lucru, habar n-am despre ce e vorba”. Nu ar fi exclus ca Tudor să revină la varianta Țuți Negoescu. Cât despre familia Iugulescu, nici Petruța și nici Ionuț nu vor lucra cu șeful AJF. Poate Ciprian Iugulescu, pe cracă la Chindia!

P.S. Din informațiile noastre, anul acesta vom avea alegeri noi la AJF Dâmbovița. Iar din previziunile noastre, Tudor Emil se va prăbuși. Ionel Pitaru merită și trebuie să facă parte din noul proiect.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here