Sperietoarea UTA! Chindia a alunecat la Şiria, fracturându-şi şansele la promovare

1964

Staff-ul Chindiei l-a dorit aşa de tare pe Ispas pentru meciul cu UTA, încât a preferat o eliminare a lui la Satu Mare, pentru a fi suspendat în cupă, cu Astra. Iar Denis şi-a îngropat echipa la Şiria, printr-un autogol (15) în forţă, pentru a devia apoi şutul lui Florea (66), păcălindu-l încă o dată pe Popescu. Tocmai ce egalase Honciu (60), din lovitură liberă, cu destulă şansă. UTA rămâne coşmarul Chindiei, sperietoare, complex sau cum o mai fi, chiar dacă a abordat partida cu mari probleme de lot. Echipa lui Nicu Croitoru tremură de frica arădenilor în orice situaţie, probabil şi dacă aceştia ar trimite juniorii pe teren. Ştiţi cine a bătut duminică pe Chindia? O formaţie care a câştigat un singur meci pe teren propriu din 12 încercări (victimă exotica Miroslava) şi care venea după trei eşecuri acasă, cu Oradea, Tg. Mureş şi FC Argeş, cu precizarea că piteştenii s-au impus chiar şi în inferioritate numerică. Iar ca durerea să fie completă, lovitura decisivă a fost aplicată de târgovişteanul Daniel Florea, parcă mai atacant decât tot ce are Chindia. Hermannstadt şi Călăraşi au pus la rece şampania promovării, în timp ce Afumaţi şi ASU Poli dau târcoale locului de baraj.

UTA: Svedkauskas – Polgar, Scutaru, Filaret, Dinculescu – Păcurar (88 Prună), Tănase, Jorja, Hlistei (90+2 Asani) – Florea, Curtuiuş. Antrenor: Cristian Todea.

Chindia: Popescu – Ciobotariu, Vătavu, Ispas, Martac – Pencea (46 C. Neguţ), Honciu, L. Mihai, Stoica – Nisipeanu (71 Neicuţescu), Cherchez (64 Dumitraşcu). Antrenor: Nicu Croitoru.

Sursa foto: Sportarad

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here