,,Fluierașii” își reclamă un coleg! ,,Adrian Ioniță e suspendat în Prahova și s-a întors să arbitreze în Dâmbovița”

2733

Din momentul în care au fost publicate delegările de weekend, mai mulți arbitri ne-au contactat pentru a semnala un caz interesant. „Cum e posibil să fie delegat Adrian Ioniță la meciuri, inclusiv de Liga a 4-a, în condițiile în care el s-a transferat în Prahova, unde a primit mai multe etape de suspendare? Noi am susținut testele și stăm pe bară, iar Ioniță ăsta ne ia la mișto. A plecat în iarnă la Prahova și ne-a ironizat în presă. L-au suspendat ăia pe acolo, iar acum a revenit în Dâmbovița, unde ne persiflează din nou”. La primul său meci de la revenire, Adrian Ioniță a avut o decizie controversată la meciul Unirea Ungureni – Luceafărul Dragomirești (3-2), care a dus la victoria echipei gazdă.

Ducu: „Nu am cunoscut că Ioniță se află în stare de suspendare la Prahova”

Până la numirea unui nou președinte la Comisia Județeană de Arbitri Dâmbovița, cunoscut fiind că Ioan Negoescu a plecat din țară, delegările ultimei etape au picat în sarcina lui Ion Ducu. „Adrian Ioniță s-a prezentat cu un document de la CJA Prahova, din care reiese că a susținut testele acolo. Nu am cunoscut însă că se află și într-o stare de suspendare. O să verificăm și, dacă se confirmă, vom proceda conform regulamentului”. Probabil că și după acest articol vom primi mesaje „războinice”, însă metodele de intimidare fac obiectivul altor… organe.

Sistemul de la AJF Dâmbovița se prăbușește încet, dar sigur

Victoria lui Tudor Emil și amenințările publice transmise celor care nu l-au votat, nu i-au speriat pe oamenii de fotbal. Dimpotrivă, tot mai mulți au ales să lupte împotriva sistemului putred, bolnav, de la AJF Dâmbovița, iar dezvăluirile vin în valuri. Unii și le asumă, gen Lari Neagu și Iască Iliescu, în timp ce alții preferă să rămână în anonimat, însă prezintă informații argumentate. „O să aveți o mare surpriză, dacă vă interesați cine a fost declarat persona non grata în campionatul județean de minifotbal…”.

Foto Facebook Adrian Ioniță

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here