Tribunalul Dâmbovița a deschis dosar de executare silită! Cine plătește prejudiciul de 20.225 euro?

3307

Prin Hotărârea 436/2018 din 15.03.2018, Tribunalul Dâmbovița a deschis dosarul de executare silită a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște, la solicitarea creditoarelor GC Dimitropoulos @ SIA EE și Tube Sport And Media Ltd, firmele de avocatură și impresariat care l-au reprezentat pe George Dikeoulakos, fostul antrenor grec al echipei de baschet. Din acest moment, clubul prezidat de Ciprian Prisăcaru este obligat să plătească 20.250 euro (94.472 lei), un prejudiciu pe care foarte probabil va încerca să-l recupereze printr-o acțiune penală. De ce e prejudiciu în opinia noastră? Pentru că la BAT s-a judecat pe documente care nu apar în club, fără ca fosta conducere să reclame acest lucru și să atace decizia. Într-un târziu, după ce a părăsit clubul, fostul președinte Ciprian Iugulescu a invocat în instanță un fals în dreptul contractului de la BAT.

Primarul Cristian Stan: „Vorbim despre o gestionare neglijentă!”

O poziție pe subiect a avut și Cristian Stan, primarul municipiului Târgoviște, în cadrul emisiunii Sport Show, de la Columna TV. „Treaba mea începe acolo unde se constată că s-a produs un prejudiciu și voi face tot ceea ce pot ca el să fie recuperat. Vorbiți de niște chestiuni foarte grave, care implică resorturi penale și este obligația conducerii clubului să reacționeze în consecință. În momentul în care se ajunge la asemenea situații, e clar că ceva a fost lăsat la voia întâmplării, ceva nu s-a reglat și nu s-a lămurit la momentul respectiv. Mie nu mi s-a transmis că în club sunt asemenea probleme, iar dacă cineva a avut cunoștință, trebuia să acționeze imediat. Dacă mă întrebați pe mine, a fost vorba despre o gestionare mai neglijentă a situației, care trebuia închisă la momentul respectiv, dar și acum”. Cât îl privește pe fostul primar Gabriel Boriga, a transmis că nu are nimic să-și reproșeze pe cazul Dikeoulakos, unul în care nu ar exista vinovați. Și totuși, numele său a fost rostit de Ciprian Prisăcaru, președintele CSM Târgoviște, atunci când a vorbit pe această speță. „În ce calitate un fost primar, Gabriel Boriga, a semnat împuternicirea avocatului turc, pentru a reprezenta clubul în procesul de la BAT?”. Să nu uităm și de somația de plată transmisă de CEV, 11.500 euro de achitat până la sfârșitul lunii, altfel echipei de volei i se va ridica dreptul de a efectua transferuri.

Ciprian Iugulescu s-a „ascuns” la Chindia!

Cel care a gestionat neglijent situația la CSM Târgoviște este acum manager sportiv la Chindia, unde ar avea un salariu mai mare, dar și bonusuri atunci când câștigă echipa. Vorbim despre Ciprian Iugulescu, pe care am încercat să-l contactăm din nou, fără succes, pentru a oferi o reacție pe speța Dikeoulakos. Cert e că influența lui asupra președintelui Marcel Ghergu este foarte mare, după cum ne-au informat cei din club, club care tinde să devină ce era CSM Târgoviște pe vremea lui Iugulescu. O forțăreață plină de secrete, de unde obții foarte greu până și declarații banale, dovadă că anul acesta s-a organizat o singură conferință de presă, și atunci după ce presa centrală a lansat acuzații uluitoare la adresa lui Ghergu. Ținând cont de ultimele reacții și atitudini, SportImpact.ro a luat o decizie în privința clubului Chindia, pe care o va transmite în această seară.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here