Lupescu îl sfidează pe Burleanu! „O să câștig, oamenii vor o schimbare în competență!”

1459

Răzvan Burleanu a transmis pentru SportImpact.ro că se va impune fără probleme la alegerile FRF din 18 aprilie. Sigur de victorie este și Ionuț Lupescu, care a vorbit la rându-i pentru site-ul nostru. Director tehnic la UEFA, „Kaiserul” a venit la Târgoviște alături de Costel Gâlcă, fostul antrenor al lui Espanol Barcelona. „Sunt alături de Ionuț, însă nu voi face parte din echipa lui. O să câștige detașat”. Un amplu interviu cu Lupescu puteți parcurge vineri, în cotidianul Jurnal de Dâmbovița.

„Oamenii vor o schimbare în competență, sunt convins că și cei din județul Dâmbovița vor fi alături de mine. Vă spun că o să câștig. Niciodată nu am spus că președintele Federației Române de Fotbal trebuie să fie un fost fotbalist. Însă eu cred că sunt două aspecte care te recomandă pentru o asemenea funcție: competența și să fii performat în trecut. Calități care nu se regăsesc în mandatul acestui președinte”.

„Nu vreau să vorbesc prea mult despre Burleanu, rezultatele vorbesc foarte clar de mandantul lui. Faptul că a adus pentru prima oară în istoria Federației Române de Fotbal de peste 100 de ani un antrenor străin, în condițiile în care avem destui tehnicieni români competenți, și a provocat cea mai rușinoasă necalificare a echipei naționale, spune totul”.

„Am înțeles că sunt aproape 200 de angajați în FRF, cu salarii de 5 milioane, iar pe timpul meu erau 2,5 milioane, mai puțini oameni și tot am avut performanță. Banii aceștia ar fi putut să meargă la copii și juniori, futsal, fotbal feminin, Liga a II-a și Liga a III-a, plus alții pe care i-a primit FRF și nu se regăsesc în fotbal”.

 

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here