Burleanu anunță data alegerilor AJF Dâmbovița: 25 aprilie 2018! Președintele FRF oferă dezvăluiri șoc

2782

Răzvan Burleanu nu a mai acceptat situația neclară la nivelul asociației conduse de Tudor Emil și a anunțat data alegerilor pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița: 25 aprilie 2018!!! Burleanu va veni personal să supervizeze scrutinul electoral, întrucât Dâmbovița reprezintă un caz delicat. „Am confirmat prezența la Târgoviște, la alegerile din 25 aprilie, în calitate de președinte al Federației Române de Fotbal”, este sigur Burleanu de victorie, pe 18 aprilie, când se va da bătalia pentru supremație la nivel național.

„Sper să nu iasă președinte la AJF Dâmbovița cineva din lotul arbitrilor deghizați!”

Răzvan Burleanu stă foarte bine la nivelul membrilor afiliați din Dâmbovița. Marcel Ghergu, președintele Chindiei, este în Comitetul Executiv al FRF, iar Mihai Tătăranu, antrenor la CSȘ Târgoviște, face parte din staff-ul tehnic al unui lot federal de fotbal feminin. Cum Burleanu are nevoie de voturi, e clar că și AJF Dâmbovița reprezintă o țintă. Ei bine, Comisia de Recurs a FRF a anunțat chiar astăzi o decizie care avantajează asociația condusă de Tudor Emil, în speța Ulmi vs. Mătăsaru, a cărei motivare o așteptăm cu mare interes. Însă abia acum urmează declarația uragan lansată de Burleanu, care îi poate mătura din calea lui Tudor Emil pe doi dintre posibilii adversari la alegerile din 25 aprilie, Cristian Catană și Septimiu Burtescu. „Am cunoștință despre situația de la AJF Dâmbovița, am fost informat că trebuie organizate alegeri și mi-am notat în agendă ca pe 25 aprilie să fiu la Târgoviște. Sper să nu iasă președinte cineva din lotul arbitrilor deghizați, despre care s-a scris iarna trecută. Dosarul a fost preluat de DNA, motiv pentru care comisiile noastre nu s-au pronunțat, așteptând o soluționare a cazului. Știu bine ce vorbesc, sunt lucruri grave acolo!”. Răzvan Burleanu va fi prezent în perioada următoare la Sport Show, pe Columna TV.

Bebiță Istrate: „Președintele Tudor Emil va avea sprijinul PSD!”

Cum Cristi Catană, căruia i s-a prelungit mandatul de secretar al AJF Dâmbovița, stă mai bine decât Tudor Emil în sondajele de presă, ultimul a căutat sprijin la nivel înalt. Dacă Răzvan Burleanu va câștiga alegerile de la FRF pe 18 aprilie, atunci Tudor va lua avânt, mai ales că scrutinul electoral va fi girat de boss-ul federal. Se pare că șeful AJF a lucrat și pe alte planuri, după cum a dezvăluit jurnalistul și observatorul județean Alexandru Istrate, la ultima ediție a emisiunii Sport Show. „Președintele Tudor Emil va avea sprijinul PSD!”. Bebiță Istrate i-a taxat, în schimb, pe colegii observatori premiați la final de an, care nu ies să-l apere public pe Tudor, indicând și câteva nume: Tinel Aldea, Gheorghe Stoica, Dorin Nistor, Nelu Năsăudeanu, Gigi Ionescu, Gigi Iordache sau Vasile Stroe.

P.S. Rămâneți pe SportImpact.ro, pentru a parcurge un interviu în exclusivitate cu Răzvan Burleanu, președintele Federației Române de Fotbal. O să vorbim și cu Ionuț Lupescu, marele adversar din alegeri al lui Burleanu.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here