Titel Dinu amenință cu retragerea la Cornești și atacă AJF Dâmbovița! „Trebuie să se facă curățenie, mergem din rău în mai rău”

2663

Marți spre seară se va decide, în bună măsură, campioană județului Dâmbovița, ediția 2017-2018. Primele două clasate ale Ligii a 4-a, Gloria Cornești și Recolta Gura Șuții, se întâlnesc în meci direct, de la ora 18.00, iar prima are avantaj de un punct. „Văd că s-a schimbat conducerea la arbitraj, dar chiar nu puteau la ultima etapă să nea dea alt arbitru? L-au dat pe Oncescu, am avut noroc că nu am avut adversar de o valoare echilibrată, pentru că nu făceam față cu acel arbitraj. Au început să ne urmărească oameni de la Gura Șuții și prin deplasări. Ne așteptăm să învingem, mergem doar la victorie”, s-a exprimat Nelu Radu, antrenorul-finanțator de la Cornesti.

„Organele abilitate să-și facă treaba!”

Constantin Dinu, primarul-antrenor de la Gura Șuții amenință că-și va retrage echipa de pe teren și din campionat, dacă nu va fi lăsată să joace la Cornești, într-un meci ai cărui arbitri nu se cunosc până la această oră. „Am înțeles că au fost niște amenințări adresate băieților care au mers să vadă jocul de la Coada Izvorului, li s-a spus să ne luăm apărători la spate. Organele abilitate să-și facă treaba, să fie liniște. Noi ne ducem să ne apărăm șansele, dar depinde și de brigada de arbitri delegată. Dacă echipa noastră învinge, sigur vom fi campioni județeni. Oricum ei nu au cum să meargă la baraj, pentru că nu au când să își facă CIS-ul. De la federație au transmis că nu mai primesc echipe la baraj doar cu număr de înregistrare. Dacă apar incidente, sunt dispus să îmi retrag echipa de pe teren și din campionat. Gura Șuții a fost dezavantajată în ultima speță, cu Olimpicii Ulmi. Le mulțumesc celor de la Comisia de Disciplină pentru această decizie, o să revin cu declarații explozive pe acest subiect în următoarea perioadă! Trebuie să se facă curățenie, mergem din rău în mai rău”.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here