Sorin Paraschiv, sincer și deschis! „Lotul nu e cel așteptat, trebuie să mai vină jucători”

1588

Sorin Paraschiv este singurul dintre oficialii Chindiei, care a acceptat dialogul telefonic în cadrul ultimei ediții a emisiunii Sport Show, din grila de programe a postului Columna TV. „Oricând voi fi disponibil, pentru a vă da unele explicații, pentru că le meritați, atât dumneavoastră, cât și suporterii”, a transmis directorul sportiv al grupării târgoviștene. Puțin mai devreme, președintele Marcel Ghergu a refuzat o discuție telefonică legată de parcursul foarte modest al Chindiei din acest sezon (a ajuns pe ultimul loc în Liga 1, înaintea meciului cu Petrolul), în timp ce antrenorul Adrian Mihalcea a fost imposibil de contactat telefonic. Cât despre fostul director sportiv al echipei, Ciprian Iugulescu, a adoptat pe parcursul anilor aceeași atitudine pe care o manifestă președintele Ghergu în ultima perioadă. A doua zi după emisiune, mai mulți suporteri ai Chindiei s-au deplasat la sediul postului de televiziune, iar mai apoi ne-au contactat, pentru a-și exprima diverse nemulțumiri legate de activitatea echipei favorite sau de persoane din staff. Le-am transmis că nu suntem noi cei în măsură să oferim răspunsuri.

„Nici noi nu ne așteptam la asemenea rezultate”

„Sezonul trecut, pe final de campionat, echipa a avut foarte multe înfrângeri și a ocupat un loc de baraj. Echipa a fost la două minute de Liga a 2-a. În această vară s-a mers, în mare, pe același lot de jucători, și asta este explicația. La fotbal se poate întâmpla orice. Poți să câștigi două-trei meciuri consecutive și toate comentariile negative se pot transforma în comentarii pozitive. La fel și cu rezultatele. Au fost și două meciuri, în care pot spune că echipa a avut ghinion, cu Steaua (n.r. FCSB) și la Botoșani. În ultimele două jocuri am și condus, însă nu am reușit să ținem de rezultat până la final. La FCSB am fost în zece oameni și era de așteptat, când au început să schimbe la pauză. La noi problema a fost, de ce am rămas în zece oameni? La FC Argeș, ați văzut și dumneavoastră de ce nu au reușit să menținem rezultatul… Lotul nu este cel așteptat și nu aveam ce să schimbăm prea mult. Nici noi nu ne așteptam la asemenea rezultate”, a comentat Paraschiv, în cadrul emisiunii.

„Este foarte dificil de adus jucători, pentru că este puțin târziu”

„Din punctul meu de vedere, trebuie să mai vină jucători, ca să fim numeric și să creem o concurență celor care nu se descurcă în acest moment sau care nu sunt în formă. Este foarte dificil de adus jucători, pentru că este puțin târziu și este destul de greu. Nu știu de ce nu au fost aduși în pauza competițională, mă depășește lucrul acesta, eu am venit la echipă de o lună și două săptămâni. Eu, personal, am făcut scouting pe cecen (n.r. Assambek Akhmatov) și pe Orozco. În cazul lui Eșanu, nu aveam la număr portari în lot, sunt doar doi, plus acel copil de 2005. Era normal ca orice echipă să aibă trei portari. Pe unde am fost, așa s-a întâmplat”, a continuat directorul sportiv al Chindiei.

Ultima șansă pentru Mihalcea?… Boldor s-a luat de fanii prezenți la Pitești!

ProSport anunță că meciul cu Petrolul, programat astăzi, la Ploiești, de la 16.30, ar putea fi ultimul al lui Adrian Mihalcea pe banca tehnică a Chindiei. Dacă nu se câștigă nici acum, antrenorul ar putea fi înlocuit, existând negocieri cu Erik Lincar și Laszlo Balint. Din informațiile noastre, negocieri se poartă pentru a acoperi și alte posturi din club. Altfel, suporterii prezenți la meciul de la Pitești, cu FC Argeș, au transmis că la final au fost certați de Boldor, venit în vară la Chindia, chiar de la Pitești. „După ce că suntem foarte puțini suporteri care venim și îi susținem, ne mai și ceartă. Dacă pe Popa poate îl înțelegem, <<marelui>> Boldor nu putem să-i acceptăm ifosele. O să ne ducă dorul”, a comentat Florian Lețu, completat de Viorel Necula. „După meci, a venit Boldor să ne certe, pe cei din tribună, de parcă noi am jucat și am pierdut. E normal să fim nemulțumiți de aceste rezultate. Mergem după ei prin țară, vrem să vedem o schimbare în atitudinea unor jucători”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here