ȘOCANT! Tudor Emil, acuzat de Micu Daniel că a luat mită în mod repetat

1785

Atacurile publice dintre Daniel Micu, delegatul echipei Unirea Răcari, și Tudor Emil, președintele AJF Dâmbovița, au declanșat un război de proporții, cu dezvăluiri stupefiante. Oficialul formației de Liga a 4-a a postat pe peretele profilului de Facebook acuzații extrem de grave la adresa celui care conduce fotbalul județean. A fost o reacție la decizia aplicată joi de Comisia de Competiții și Disciplină (președinte Vasile Stroe). „Autosesizându-se cu privire la publicarea pe rețelele de socializare și mijloacele mass-media a mai multor comentarii și articole cu conținut denigrator la adresa activității oficialilor AJF Dâmbovița, culminând cu articolul publicat pe Facebook în seara zilei de 18.10.2018, în care a adus jigniri grosolane, calomnii, cuvinte indecente și alte expresii la adresa președintelui AJF Dâmbovița, Tudor Emil și a arbitrului FIFA feminin, Iugulescu Petruța, în conformitate cu articolul 52, pct 2,lit. b – R.D, CCD hotărăște: se suspendă domnul Micu Daniel, delegat al echipei Unirea 2018 Răcari pentru 6 luni competiționale și se penalizează sportiv cu 200 lei”. Aceleași sancțiuni au fost aplicate și în dreptul lui Florin Bărăceanu, conducătorul echipei de Liga a 5-a, PCM Ungureni, pe motiv că l-a jignit pe observatorul Gheorghe Stoica.

Dezvăluiri cu lux de amănunte

Daniel Micu a transmis public, cu lux de amănunte, că i-a oferit în mod repetat sume de bani lui Tudor Emil, la stadion, într-o stație PECO sau chiar în biroul de la AJF, pe vremea când acesta ocupa o funcție în cadrul formației Avicola Tărtășești. Cum acuzațiile sunt de o gravitate extremă, lăsăm organele abilitate să facă lumină și să stabilească dacă s-au comis infracțiuni. Am încercat să aflăm o poziție și din partea lui Tudor Emil, doar că nu a răspuns apelurilor telefonice.

„Pe ce bani ți-ai făcut concediul în 2016?”

„Tudorel și-a ținut promisiunea. Problema este că eu nu dețin nicio funcție în conducerea clubului Răcari, cum poți suspenda un suporter, un simpatizant al clubului? Comunistul de Tudor, Dictatorul de la AJF Dâmbovița, în cel mai scurt timp va suspenda și spectatori din tribună. Văd ca ești în continuare setat pe suma de 200 roni. Păi, măi șarpe cu ochelari, eu nu am uitat niciodată de câte bancnote de 200 roni ai primit de la mine. Așa cum ai afirmat că am 2 clase și sunt un simplu șofer, să-ți amintesc doar câteva: în Peco TSV, înaintea meciului cu Crevedia (se vede pe cameră), înaintea meciului cu Moreni, în biroul tău de la fostul sediu AJF, i-ai băgat în ziarul după masă (Jurnal de Dâmboviţa). De câte ori ai venit observator la Tărtășești, în timpul meciului de juniori eu plăteam baremul, plus (pisicuța de 200 roni). Și am informații clare cum m-ai obligat să schimb ora de disputare a meciului de baraj de la Ploiești, de 2 ori…… Îți promit că nu se va termina aici, dar poți să te gândești în sfârșitul ăsta de săptămână, pe ce bani ți-ai făcut concediul în 2016? Toate lucrurile astea s-au întâmplat când eu eram președintele Avicolei Tărtășești. Am înțeles că bagi bățul prin gard între noi la Răcari. Tudorică, eu ajut și promovez imaginea Unirii Răcari. Dacă aflu că este adevărat ce afirmi tu prin Târgoviște, în secunda 1 mă retrag, dar cum PSD-UL te susține (primari cărora le promiți că-i faci campionii județului), ești o marionetă care vrei distrugerea Răcariului, pentru că te încurcăm tare. Când dorești dumneata, mergem la o televiziune împreună. Aștept invitația, dar repet, se va cruci tot județul ce va auzi, cu probe și martori. Îți depun și eu plângere sigur, pentru abuz de putere”.

Notă: Daniel Micu și Tudor Emil vor fi invitați la o confruntare televizată, în cadrul emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here