De ce nu mai producem performanță sportivă?! Cancerul nu se tratează cu aspirină

1732

Am vrut din nou echipă de baschet în prima grupă valorică, cu orice risc, chiar dacă boala persistă și se agravează. CSM Târgoviște e ca un pacient ținut în viață artificial, de la care ai pretenții să reacționeze ca un om sănătos. Pacient cu drept doar la o medicație simplă, care se chinuie să trăiască cu aspirină, când el are nevoie de antibiotic. Chiar nimeni nu poate să rezolve situația din dreptul echipei de baschet? La volei s-a achitat datoria către fostul antrenor italian Stefano Micoli. Cum, cine, de unde, de ce? Dracu mai știe! Și nici nu mai interesează pe nimeni. Doar la baschet nu se poate. Că nu se poate!

Să nu-i mai ironizăm pe „ungurași”, se uită tare de sus la noi!

CSM Târgoviște a pierdut marți seară și la Arad (65-78), într-un meci fără istoric. Cu Sepsi a fost mult mai crunt (69-101), însă la Sf. Gheorghe se dă ora exactă în baschetul feminin românesc. Când noi, la Târgoviște, câștigam titluri, „ungurașii” nu prea jucau baschet nici în curtea școlii. Doar că acolo s-a muncit corect, s-a gândit corect, nu s-au falsificat contracte, semnături, nu s-au clonat carduri și nici nu s-au dezmățat oficialii cu sportivele. Între timp, „ungurașii” au construit o sală-OZN, iar în a noastră plouă, bate vântul, dârdâi de frig și te uiți la stele. Asta la baschet, pentru că la fotbal, în timp ce Chindia evită mai mereu… promovarea la mustață, „ungurașii” au urcat din județ, tocmai în Liga 1, unde se bat cu șanse reale la play-off. Să nu-i mai ironizăm, se uită tare de sus la noi! Ei sunt uniți, noi dezbinați. Ei construiesc, noi distrugem. Ei fac performanță, noi acceptăm mediocritatea.

Să răspundă ciprian iugulescu!

Răspunsurile la toate întrebările legate de CSM Târgoviște le are primul președinte al clubului, ciprian iugulescu. Poate că nu e el vinovatul principal, poate că alții au declanșat cancerul care a cuprins de ani buni echipa de baschet, însă răspunsurile sunt tot la fostul manager. El era șef de club, el avea drept de semnătură, el ar trebui să facă lumină. Dar nu-i pasă, probabil că nu i-a păsat niciodată. Acum s-a lipit de o funcție tare bănoasă la Chindia Târgoviște, unde a prins un tupeu fantastic, înjurând jurnaliștii la meciuri, mai rău ca pirandele când văd mascați în fața ochilor. Echipa de baschet nu trebuie abandonată, însă performanță nu mai poate face niciodată, fără libertate pe piața transferurilor. Poate că asta se și dorește, ca baschetul să rămână încătușat, în speranța că trecutul obscur va fi dat uitării. Iată de ce nu mai suntem în stare să producem performanță la sporturile de echipă!

ICIM Arad – CSM Târgoviște 78-65 (23-11, 22-18, 18-22, 15-14)

Arad: M. Fodor 17 (3), M. Dzombeta 15 (1), B. Hadzovic 15 (1), D. Ardelean 10, A. Harisson 10, L. Burdgess 7, T. Neagu 4, A. Rotariu, A. Mercea, R. Bartok, A. Glisici, A Ciotir. Antrenor: Dan Moraru.

Târgoviște: M. Coker 15 (1), G. Irimia 13 (2), L. Toma 13, A. Stoenescu 9 (3), A. Chivu 4, Ș. Cătinean 4, A. Ghiță 2, C. Popescu 2, P. Poole 2, L. Vaida 1, T. Kilin, D. Vati. Antrenor: Cătălin Tănase.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here