Sfaturi prietenești pentru candidații la AJF Dâmbovița! Fiți mai responsabili, mai lucizi!…

1820

După câteva zile mai agitate, se impun câteva precizări pe marginea celui mai atractiv subiect sportiv al momentului, alegerile pentru funcția de președinte al AJF Dâmbovița, programate să se desfășoare pe 10 decembrie, la Moreni.

* Am recomandat o campanie de bun simț la nivelul Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița și am transmis din start că nu vom accepta comentarii denigratoare la adresa candidaților, în zona noastră de activitate.

* Am parcurs nu doar atacuri la persoană, ci și deviații ce merg către familii și viață personală. Nu am ezitat să eliminăm comenturi și să blocăm conturi de Facebook.

* Pagina personală de Facebook sau site-ul Sport Impact nu vor fi transformate în teritorii online de vulgarități și amenințări. Nu dorim să fim implicați în anchete sau procese care nu ne privesc. Fiecare e liber să-și verse frustrările unde dorește, exclus prin intermediul nostru.

* De două zile suntem șicanați de conturi cu identitate falsă, care încearcă să ne intimideze. Din momentul în care au apărut amenințările directe, subiectul a intrat în responsabilitatea organelor de cercetare penală. Vom vedea care dintre candidați joacă murdar.

* Am oferit respect, timp și spații celor care și-au anunțat intențiile de candidatură. Am publicat punctele de vedere exprimate, netrunchiat și fără să cenzurăm nimic. Dezvoltăm relații respectabile cu toți cei rămași în cursă și nu dorim să le alterăm pentru niște alegeri.

* Nu am luat în calcul aspecte importante ce țin de activitatea candidaților. Nu ne-au interesat chestiuni legate de meciuri arbitrate în ilegalitate, de meciuri și antrenamente desfășurate în ilegalitate, de taxe încasate în ilegalitate, de colaborări derulate în ilegalitate, de saci cu documente oficiale semnate în ilegalitate. Sunt instituții abilitate plătite să se ocupe de aceste lucruri. Ilegale, imorale!…

* Arbitri activi se exprimă public pe subiectul alegerilor, iar unele reacții sunt extrem de dure, cu atacuri la persoană. Dacă regulamentul le permite, să o facă!

* Toți candidații au o poziție financiară bună. Unul e patron de club, antrenor și profesor. Altul e manager de instituție. Un altul e profesor și instructor. Niciunul nu vine la AJF Dâmbovița să se îmbogățească, e mai mult o provocare de orgoliu. Să câștige cel pe care membrii afiliați îl consideră mai potrivit!

* Comisia de validare a dosarelor nu a blocat niciun candidat, iar Federația Română de Fotbal a ignorat adresa Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița în cazul lui Cristi Catană. Adică nu se bagă. Să fie competiție! Să fie fair-play!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here