Contestații! Vor fi blocați Catană și Prisăcaru? „Tuiu mai are să propună să candideze Iugulescu singur”

1680

Ionuț Iugulescu nu a acceptat decizia comisiei de validare a dosarelor pentru funcția de președinte al Asociației Județene de Fotbal Dâmbovița și a formulat contestații în dreptul contracandidaților Cristian Catană și Ciprian Prisăcaru. Iar președintele interimar Florin Tuiu a reacționat cu promptitudine. „Sunt contestații pe dosarele de validare, iar eu am convocat Comitetul Executiv să facem totul corect și regulamentar. Voi propune stabilirea unei comisii în vederea soluționării acelor contestații, care să fie independentă și din care să nu mai facă parte membrii Comitetului Executiv”. Asta ar fi trebuit să propună Tuiu de la început, o comisie de validare a dosarelor formată din persoane fără implicare în activitatea AJF Dâmbovița și cu pregătire juridică. Acum calcă dintr-o groapă în alta. Care este motivul contestațiilor, nu am reușit să aflăm, Ionuț Iugulescu neputând fi contactat.

Catană: „Dacă resping dosarul, mă adresez instanței!”

O reacție imediată a avut și Cristian Catană, care transmite că se va adresa instanțelor de judecată, în condițiile în care i se va bloca dreptul de candidatură, după ce dosarul i-a fost validat de către comisia în drept. „Domnul Tuiu mai are să propună să candideze Iugulescu singur. E ciudat ce face, nu e statutar. Să spună direct că vrea o reevaluare a dosarelor. Eu nu mai înțeleg nimic. Tot la propunerea domnului Tuiu s-a stabilit prin Comitetul Executiv o comisie de validare a dosarelor. A validat, hai domnule să mergem la o întrecere sportivă, că așa e mai bine pentru fotbal! Tu fă-ți campania cum trebuie. Să conteste și la Haga, dar să respecte statutul. Cum să-mi conteste mie dosarul Ionuț Iugulescu sau lui Ciprian Prisăcaru, nu are nicio bază regulamentară, statutară. De unde știe el ce e în dosarul meu? Îmi dau seama ce se încearcă și nu e ok să vrei să scoți doi din joc, pentru a rămâne unul. Adunarea Generală ce mai alege? La ce ne mai strângem pe 10 decembrie? Să votăm ce? Ăsta e fair-play? Asta e moralitate? Dacă voi fi nemulțumit de decizia acestei comisii, o să fac și eu contestație. Cine mi-o judecă? Apoi poate să facă și Ciprian Prisăcaru contestație la contestația mea, e nebunie curată. Comisia stabilită de Comitetul Executiv mi-a validat dosarul, dacă o alta mi-l va respinge, mă voi adresa instanței. Adresez și eu întrebări publice. Pe ce bază legală, regulamentară, se ia în calcul o asemenea contestație? Care este articolul din statut pe care nu-l îndeplinesc să pot candida?”.

Prisăcaru: „Fotbalul județean așteaptă sprijin, vrea ajutor, nu scandal”

Ciprian Prisăcaru a comentat foarte relaxat demersul lui Iugulescu, lăsând de înțeles că se concentrează pe propria campanie. „Fotbalul județean așteaptă sprijin, vrea ajutor, nu scandal. Eu am intrat relaxat în acest subiect, pentru că fotbalul județean e o activitate practicată din pasiune. Cât despre dezorganizarea și necunoașterea statutului și a regulamentelor a unora din AJF, este deja de notorietate. Dacă voi fi ales președinte, acesta este primul meu obiectiv acolo, voi pune ordine în comisii prin aplicarea statutului”.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here