Septimiu Burtescu are viață grea! Se dau lupte crâncene pentru șefia arbitrilor

3643

Scandalul ia amploare la Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița, iar reclamațiile curg precum mălaiul la moară. Un grup de arbitri, majoritatea divizionari, și-a exprimat nemulțumirea că Septimiu Burtescu a preluat sarcinile de președinte al CJA Dâmbovița, fără să fie validat de Comitetul Executiv. „E abuz! Omul se autointitulează președinte, însă AJF Dâmbovița nu e moșia lui sau a lui Tudor Emil! Ioan Negoescu este în continuare președintele CJA, de vreme ce nu și-a înaintat o demisie, pasând responsabilitatea delegările, pentru perioada în care a depus o cerere de indisponibilitate, lui Ion Ducu și Cătălin Vremăroiu. Delegările au fost preluate de Burtescu, însă în ce calitate, de vreme ce nu a fost validat de Comitetul Executiv? Mai mult, i s-a cerut secretarului Florin Mocanu predarea amicalei arbitrilor, care nu sunt niște bani oficiali, în total 9.700 lei. Și unde? Pe stradă. Și cui? Lui Nicolae Ifrim, care nu are nicio calitate la AJF Dâmbovița. Dacă, inițial, am luat în calcul transferul către alte județe, acum analizăm posibilitatea de a continua aici, de a lupta împotriva sistemului și de a semnala fiecare abuz”. Ducu a confirmat că i s-a ridicat această sarcină, privind delegarea arbitrilor la meciuri. „De delegări se ocupă acum noul președinte numit, Septimiu Burtescu. Dacă s-a făcut un abuz, nu eu am făcut acest abuz”. Care președinte numit, de vreme ce abia joi se va întruni Comitetul Executiv?

Tudor nu renunță la practicile dictatoriale!

Ce spun sursele noastre. „Tudor și-a dat seama că sunt probleme la nivelul Comitetului Executiv, ai cărui membri nu au fost votați la alegeri și i-a transmis direct lui Burtescu că este șef la arbitri. Văzând că este combătut și că Septimiu are mulți contestatari, înainte să-și intre în pâine, a bătut puțin înapoi. Ba chiar, a început să ia în calcul și alte variante pentru funcția de președinte al CJA, ca de exemplu Ionel Pitaru sau Ciprian Iugulescu. Până la urmă, și-a dat seama că, în acest moment, nu e cazul să-și folosească din nou abuzul de putere, așa că a convocat Comitetul Executiv. A vrut să-l țină urgent, însă nu a putut să-i adune pe membri, așa că a stabilit ședința pentru joi, la ora 16.00. Septimiu Burtescu este prima sa propunere pentru funcția de președinte al CJA, dar până la convocare, mai pot apărea surprize”. Burtescu nu mai răspunde apelurilor telefonice, pentru a prezenta un punct de vedere.

Comitetul Executiv nu este legal!

Va fi o nouă ședință de mare interes, de vreme ce vorbim despre un Comitet Executiv constituit neregulamentar. Am fost prezenți la Adunarea Generală a Alegerilor, am filmat ședința, și scriem acoperit. În plus, unul din membri, Ionel Pitaru, este la rându-i contestat, pe motiv că nu este oficial al unei echipei de copii și juniori, ca reprezentant al acestora în C.Ex. O poziție lămuritoare pe subiectul Comitetului Executiv a exprimat și vicepreședintele FRF, Octavian Goga, cel care a supervizat alegerile din 26 aprilie. O vom prezenta în următorul articol.

 

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here