Sandule, termină cu prostiile! Denis Duță, indicat cu dublă legitimare Fieni – Buciumeni

3645

„Luați măsuri cu dublele legitimări de la Buciumeni, nu se mai poate!”, l-a avertizat în direct la tv Constantin Priboi, conducătorul echipei Săgeata Gura Ocniței, pe secretarul AJF Dâmbovița, Dorin Nistor. „Sunt mai multe echipe care folosesc jucători pe dublă în seria noastră, iar una dintre ele este Buciumeni”, a reclamat și Constantin Sârbu, oficial al formației Luceafărul Dărmănești. „Portarul Denis Constantin Duță evoluează atât pentru Fieni, la Liga a 4-a, cât și pentru Buciumeni, la Liga a 5-a. Unele echipe știu, dovadă că Săcuieni și Comișani au făcut confrunt, iar Sandu de la Buciumeni nu l-a mai băgat. Trebuie luate măsuri, e jale mare cu dublele legitimări în Dâmbovița”, ne-a transmis o sursă din teritoriu.

Sandu e președinte la Buciumeni și delegat la Fieni

Voința Buciumeni, echipă de Liga a 5-a, este condusă de Sandu Dragomir, unul dintre oamenii fideli sistemului bolnav controlat de Tudor Emil, care i-a făcut un loc în Comitetul Executiv al AJF Dâmbovița. Sandu ocupă în același timp și funcția de delegat al echipei de Liga a 4-a, CSM Fieni, fix cluburile unde ar fi legitimat Duță. „Buciumeni nu folosește jucători cu dublă legitimare, e o neînțelegere. Denis Constantin Duță este portar la Fieni, iar pentru Buciumeni joacă vărul lui, Cristian Ionuț Duță. Dacă era pe dublă, de ce nu l-a contestat nimeni?”, s-a apărat Sandu. De ce l-ați retras de la meciurile unde s-a solicitat confrunt? „Sunt președinte la Buciumeni și delegat la Fieni, e vreo problemă?”. Nu, câtă vreme „tăticul” Tudor Emil e șef la AJF Dâmbovița. Da, în condițiile în care regulamentul ar fi respectat. Sandu Dragomir este singurul care a absentat la ultima ședință a Comitetului Executiv, se aude că tot la ordin, pentru a evita întâlnirea cu jurnaliștii. „Urmăriți delegările, să vedeți că Tudor își alege echipele unde merge ca observator, iar la Fieni are foarte multe vizite”, a indicat un insider din AJF.

Multe echipe apelează la „duble”

Practica dublelor legitimări este una de notorietate în fotbalul dâmbovițean, în mandatul de președinte al lui Tudor Emil, iar rețeaua este una extinsă. Pleacă din AJF și merge către multe cluburi dâmbovițene, pe care o să le nominalizăm cât de curând. Oamenii de fenomen prezintă informații din abundență, oferind susținere demersului nostru gazetăresc, de a depista și elimina mizeriile din fotbalul județean, care merită șansa la o viață normală, sănătoasă. Actualul secretar al AJF Dâmbovița, Dorin Nistor, susține că nu se mai fac duble legitimări. „A venit Palaghiu (n.r. oficial al echipei secunde Olimpicii Ulmi) să legitimeze un jucător (n.r. Adrian Ionuț Nae), pe care l-am găsit în baza de date la CSȘ Târgoviște. L-am sunat pe Cosmin Toboșaru și mi-a confirmat că e legitimat acolo, așa că am oprit treaba”, a dezvăluit Nistor în direct la Sport Show, pe Columna TV. Adică dubla legitimare.

Notă: Unde a dispărut legitimația lui Adrian Florin Bălășoiu, de la Victoria Văcărești 2018? Pentru că mai are una, la Olimpicii Ulmi.

Foto Facebook

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here