Se anunță o vară fierbinte la CSM Târgoviște! Baschetul poate juca în grupa 1-8… la volei au fost contactate jucătoare și antrenor

2008

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște ar putea evolua din sezonul viitor în prima grupă valorică 1-8, unde sunt șanse mari să nu se înscrie CSU Alba Iulia și Sirius Tg. Mureș Din păcate, situația rămâne complicată la echipa antrenată de Cătălin Tănase, întrucât persistă interdicțiile la nivelul transferurilor. Am discutat despre aceste lucruri cu Ioan Valerian, team managerul echipei târgoviștene. „Nu s-a stabilit componența grupelor, așteptăm să vedem ce echipe se vor înscrie, iar după 20 iulie vom afla unde evoluăm. Sunt șanse să jucăm în prima grupă ierarhică și avem susținere din partea domnului primar Cristian Stan”.

Valerijan, favorit să preia echipa de volei! Ciocian, Ozun și Bălae, dorite la Târgoviște

Nu doar echipa de baschet a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște așteaptă aprobarea bugetului pentru noul sezon, în funcție de care să-și stabilească un obiectiv, cât și cea de volei. Sursele noastre susțin că au fost contactate deja mai multe jucătoare românce, precum Lorena Ciocian (Știința Bacău), Mihaela Ozun (Agroland Timișoara) și Gabriela Bălae (CSM Lugoj). Diana Calotă, Alexandra Trică și Alina Roșca vor continua aproape sigur la Târgoviște. Favorit să preia banca tehnică este Luka Valerijan, tot de la Lugoj, reclamat de club că ar fi contactat jucătoare în numele CSM. Numai că, puterea la echipa de volei tinde să se transfere, într-una din cele mai interesante veri din sportul dâmbovițean.

Foto: Eduard Alexandru Găiseanu

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here