Roberto Ziduri vrea să rămână în elita Ligii a 4-a! Armand Mihălăchioiu a anunțat numele noului antrenor

1438

Asociația Județeană de Fotbal Dâmbovița va organiza, după o pauză foarte lungă cauzată de pandemia COVID-19, o nouă ediție de campionat la nivelul Ligilor a 4-a, a 5-a și a 6-a. Pentru a putea participa în eșalonul de elită al județului, stagiunea 2021-2022, primul pas este ca echipele să își depună Dosarul de Licențiere, iar prima care a făcut acest lucru este Roberto Ziduri, ultima campioană a județului Dâmbovița. Formația patronată de Dan Negriloaia s-a impus în competiția județeană în sezonul 2019-2020, iar acum își dorește să lupte din nou pentru supremație în fotbalul dâmbovițean, astfel că a depus toate eforturile necesare pentru participarea în noul campionat.

„Suntem primii care am depus Dosarul de Licențiere”

Directorul general al formației din Ziduri, Armand Mihălăchioiu, a transmis că noul proces de licențiere este unul interesant, care va ajuta echipele să progreseze în următoarea perioadă. „Suntem primii care am depus Dosarul de Licențiere. Atât timp cât această echipă este finanțată corespunzător de domnul Dan Negriloaia, căruia îi mulțumesc pe această cale, noi vom încerca să rămânem numărul 1 în toate ierarhiile. Revenind la subiect, implementarea procesului de licențiere, pentru posibilitățile tehnice și materiale ale echipelor de Liga a 4-a, este puțin complicat. Personal, salut și sunt în favoarea acestui proces, deoarece numai în acest mod putem intra în lumea civilizată a fotbalului. Orice pas făcut în afara cotidianului va însemna ceva diferit, dar oamenii, cei care se ocupă și răspund de echipele lor, trebuie să înțeleagă faptul că acesta este viitorul”.

Marius Rotaru e noul antrenor

Roberto Ziduri are un nou antrenor, după ce Eduard Prisăcaru a ales să renunțe la colaborarea cu ultima campioană județeană. Noul tehnician este Marius Rotaru, iar Mihălăchioiu a ținut să-i mulțumească lui Prisăcaru pentru munca depusă la echipa din Ziduri. „Antrenorul echipei de seniori a A.C.S Roberto Ziduri este, începând din data de 25 iunie, domnul profesor Marius Rotaru. Mulțumesc în nume personal, cât și colectiv, domnului profesor Eduard Prisăcaru, care a încercat, în scurta perioadă petrecută la clubul nostru, să se ridice la standardele de performanță impuse de patronul clubului. Domnia sa este implicat în activități multiple, care nu i-ar fi permis să fie dedicat 100% proiectului nostru. Domnia sa a luat decizia de a ne despărți pe cale amiabilă. Va avea toată considerația noastră, pentru modul civilizat și profesionist în care am parcurs această perioadă. Zilele următoare vom anunța și noutățile din cadrul lotului. Reunirea lotului va avea loc pe  data de 12 iulie, ceea ce înseamnă că în acest moment suntem în vacanță”, a transmis directorul general al echipei Roberto Ziduri. Ultima experiență a lui Marius Rotaru la Liga a 4-a s-a numit Recolta Gura Șuții, o altă grupare cu aspirații înalte la nivel județean.

„Oamenii sunt dornici de fotbal”

Conducătorul echipei din Ziduri crede că se vor înscrie echipe, pentru a se putea organiza o nouă ediție de campionat la nivelul Ligii a 4-a. „Eu cred că se vor înscrie suficiente echipe, al căror număr să dea girul disputării unui campionat, așa cum prevede regulamentul. Oamenii sunt dornici de fotbal, atât noi, cât și jucătorii noștri. Suntem în continuare în stare de alertă națională, datorată pandemiei SarsCov-2. Eu îmi doresc să existe cât mai mulți participanți la acest fenomen. A realiza, înseamnă a ne vaccina. Nu știu dacă și cât interesează acest lucru, dar vă aduc la cunoștință că jumătate din componenții staff-ului și lotului nostru actual, începând cu patronul, sunt vaccinați. Dacă vrem să avem o competiție ca în vremurile de odinioară, aceasta este soluția, pentru a avea o competiție cu costuri reduse sau cel puțin la fel cum au fost în anii anteriori”. Liga a 4-a va debuta pe 14 august, iar cluburile care doresc să participe la competiție au termen până pe 13 iulie să depună documentația de înscriere.

* Articol preluat din cotidianul Jurnal de Dâmbovița

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here