Perioadă dificilă pentru baschet la CSM Târgoviște! „Echipa a picat fizic și psihic”

1964

Echipa de baschet feminin a Clubului Sportiv Municipal Târgoviște traversează o perioadă dificilă, înregistrând șase înfrângeri consecutive în campionat și două în Cupa României. Formația pregătită de Cătălin Tănase a terminat sezonul regulat pe locul 5, iar în primul tur de play-off urmează să întâlnească ICIM Arad. Tănase transmite că problemele medicale ale unor jucătoare, dar și lipsa de experiență a fetelor tinere, au afectat modul de exprimare al echipei. Antrenorul CSM-ului speră să-și scoată formația din criză, pentru a putea încheia cât mai bine actualul sezon.

„Încercăm să ieșim din criză”

„Traversăm o perioadă foarte slabă, iar cauzele sunt multiple. Sunt probleme medicale la unele jucătoare. Irimia, Coker și Toma au avut probleme în ultima perioadă și acest lucru se vede în evoluția lor. Există și această neomogenitate la nivelul lotului, cu jucătoare tinere și jucătoare mai în vârstă, iar chimia echipei nu e foarte bună, încercăm să ducem acest sezon la capăt cât mai bine. Nu am avut la începutul sezonului stabilit ca obiectiv câștigarea unei medalii, ci să încercăm formarea unei echipe competitive și o clasare cât mai bună. Nu am reușit o clasare mai bună la finalul sezonului regulat, chiar dacă am început destul de bine. Din păcate, echipa a picat fizic și psihic, rezultatele nu au fost cele pe care le-am dorit. Încercăm să ieșim din criză și sper să reușim acest lucru”, a transmis Tănase.

„La echipele adverse, jucătoarele străine fac diferența”

„Staff-ul medical lucrează să rezolve problemele, însă nu avem garanții că ne vom mai putea baza pe Irimia în acest sezon, în timp ce Coker joacă într-un picior, are probleme mai vechi. Dacă la echipele adverse jucătoarele străine fac diferența, la noi, cele două americance au evoluții nesemnificative. Jucătoarele românce sunt tinere, au potențial, dar nu au experiență suficientă și asta se vede clar în evoluția echipei”, a mai spus antrenorul de la CSM Târgoviște.

* Articol preluat din cotidianul „Jurnal de Dâmbovița”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here