Dezvăluiri incredibile despre Gigi Ionescu! „Îi învăța pe arbitri ce să scrie în raport”

2444

Returul competițiilor din fotbalul mic dâmbovițean abia a început, dar problemele sunt prezente încă din startul părții secunde. Un caz interesant a fost la meciul dintre Unirea Cobia și PCM Ungureni, Seria Vest a Ligii a 5-a, partidă câștigată de formația gazdă cu scorul de 3-2. Florin Bărăceanu, conducătorul echipei din Ungureni, reclamă faptul că arbitrajul a influențat scorul final și că echipa din Titu s-a implicat în acest meci, oferind  bani atât echipei adverse, cât și arbitrilor. Mai mult, Bărăceanu spune că Gigi Ionescu (foto), observatorul partidei din Onoare Vest și secretar al Comisiei de Competiții și Disciplină, a dictat arbitrilor ce să scrie în raport și a fotografiat cu telefonul personal jucătorii contestați.

„Știm cine trebuie să promoveze”

„Știm cine trebuie să promoveze anul acesta în Seria Onoare Vest, este și normal să fie așa, oraș, bani de mâncat după echipa din Titu. Dar, din punctul meu de vedere, o echipă cu pretenții precum Urban Titu joacă meciurile corect, pe terenurile de fotbal, nu și prin birourile de la AJF. A fost japcă pe față în partida de la Cobia, unde surprinzător a fost delegat Gigi Ionescu, un tușier obraznic din toate punctele de vedere, Cătălin Rotaru, și un central mega hoț, Bogdan Bădescu, care nu degeaba e alergat de delegați și de jucători să-l bată. Au făcut japcă pe față cu noi, ne-au furat din toate punctele de vedere. La pauză am mers la Gigi Ionescu, l-am întrebat dacă este bine și mi-a răspuns: <<Ce să-ți fac Florine dacă l-ați supărat pe șeful mare și ați mers la FRF în contestația cu Valea Mare?>>.  Pe terenul de joc am auzit de la unii jucători de la Cobia că nu am cum să câștig, pentru că cei de la Titu au dat bani, 1.000 de lei pentru ei și 500 pentru cei  care au arbitrat. Am făcut contestație la finalul jocului și depistăm jucătorii pe fals. O nebunie, pe foaie își dau datele greșit, să așteptăm până vin jucătorii legitimați pe bune, care nici nu au fost la meci. Au venit debusolați, nu știau ce se întâmplă. Gigi Ionescu, șef peste arbitri, îi pune forțat și îi învață ce să scrie, apoi le face poze cu telefonul dânsului. Eu mă întreb dacă se merită să merg mai departe în lupta pentru promovare, nu mă așteptam să înceapă probleme din prima  etapă, nu aveam cum să iau bătaie cu lotul pe care îl am dacă se arbitra corect”, a spus Florin Bărăceanu. Contactat pentru a avea un drept la replică la aceste lucruri, Gigi Ionescu s-a mulțumit să răspundă scurt: „E problema lui ce a spus, scrieți ce vreți și cu asta, basta. Bărăceanu vorbește mult, nu vreau să comentez altceva”.

Nota redacției: Oficialii partidei Unirea Cobia – PCM Ungureni au tras o sperietură zdravănă, după ce mașina cu care se deplasau a scăpat de sub control. 

* Articol preluat din cotidianul „Jurnal de Dâmbovița”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here