Pas greșit pentru Chindia în Cupa României! Misiune ușoară pentru Corvinul

669

Chindia Târgoviște a jucat în prima etapă din faza grupelor Cupei României, ediția 2023-2024, în deplasare, pe terenul formației Corvinul Hunedoara. Cele două sunt colege de campionat, iar echipa din Hunedoara pornea favorită datorită parcursului mai bun din acest început de sezon. Miriuță a utilizat mai mulți jucători cu minute puține jucate în această stagiune, iar misiunea Corvinului a fost una ușoară, gazdele reușind să se impună fără prea mari emoții.

Gol la prima acțiune

Corvinul a deschis scorul la prima acțiune mai serioasă. Marius Coman s-a distrat cu Gîț și a marcat cu un șut la rădăcina barei din stânga (4). Echipa din Hunedoara a continuat să atace, dar Popescu a intervenit bine la lovitura de cap a lui Hrezdac (18), în timp ce Neacșa a trimis pe lângă (22). Chindia a încercat să intre în joc, însă Zivkovic nu a reușit să ajungă la centrarea foarte bună expediată de Cojocaru (26). Ultima ocazie a primei reprize au avut-o tot gazdele, însă Hrezdac a reluat peste poartă (42).

Iustin Popescu a fost eliminat

Echipa din Hunedoara a început mai bine și partea a doua a jocului. Popescu l-a faultat în careu pe Coman, iar Neacșa a transformat fără emoții lovitura de pedeapsă (61). Portarul Chindiei a văzut cartonașul roșu pentru cumul de cartonașe galbene, în urma acestei faze, iar în poartă a intrat tânărul Brînzea. Acesta a avut o intervenție bună la șutul lui Lupu (85). Ultima ocazie a partidei a avut-o Matiș, din lovitură liberă, însă mingea s-a oprit în bară (90+4).

Caseta tehnică

Stadion: Michael Klein. Au marcat: Coman (4), Neacșa (61- penalty). Au arbitrat: Mircea Ardelean (Arad) – Doru Zamfir (Slatina) și Mihaela Țepușă (Buzău). Arbitru de rezervă: Dragoș Lunca (Cluj-Napoca). Observator arbitri: Nicolae Grigorescu (Timişoara). Delegat joc: George Gîdea (Bucureşti).

Corvinul: Lefter – Iacob (64 D. Pop), A. Manolache, Lică, Velisar, Neacșa, Hrezdac (81 Hergheligiu), Bradu (64 Antonov), Pîrvulescu (30 Lupu), M. Coman (81 M. Chindriș), S. Ion. Antrenor: Florin Maxim.

Chindia: I. Popescu – L. Manolache (59 Albu), Gîț, Rutjens, Ioniță, Golofca (87 Pătulea), Matiș, Bogaciuc (87 Tache), Cojocaru, Militaru (64 Brînzea), Zivkovic (59 Ursu). Antrenor: Vasile Miriuță.

Sursa foto: FC Corvinul 1921 Hunedoara

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here