„MITING PENTRU FOTBAL”! Propunerea lui Dan Zamora împotriva lui Tudor Emil și a bandei de la AJF

2642

Tudor Emil i-a amenințat public pe cei care nu l-au votat la alegerile din 26 aprilie, chiar dacă a mai câștigat un mandat de președinte al AJF Dâmbovița. „Mi-au sugerat că merg cu mine, dar m-au trădat… O să mă gândesc serios ei!”. Tupeul său a stârnit un val de reacții în rândul echipelor, dar și al opiniei publice. În timp ce unii amenință că vor contesta alegerile în instanță, alții vor să iasă în stradă. „Pe cine să se răzbune Tudor? După ce că a câștigat, mai vrea să se și răzbune? Omul ăsta te lasă fără cuvinte și își bate joc de tot! Se joacă fotbal pe toate coclaurile, cu terenuri în pantă, mușuroaie de furnici și balegă, pe care el le dă aprobare de baze sportive. Cum să omologheze terenuri fără gard, unde intră spectatorul, intră vaca, și totuși e nivel județean, Liga a 4-a? El păstorește etapele cu bătăi și le tolerează. Nu vrea să dea socoteală la banii cheltuiți de AJF, chitanțe taie la cine vrea și la cine nu vrea. Nu-i ajung banii, ce dracu mai face cu ei? Îl lași să vorbească 10 ore și nu o să-ți dea nici un argument care să-l țină în funcție, singurul lui argument sunt combinațiile pe care le face, în rest e zero barat. Promit că fac 100.000 de plângeri la DNA, la Burleanu și unde mai e nevoie”, a explodat Dan Druță „Zamora”, un om de afaceri dâmbovițean, fost fotbalist și conducător la Moreni.

„Tudor și cu Stroe au nenorocit județul ăsta! E inuman ce au făcut!”

„Trebuie făcut un MITING PENTRU FOTBAL, altfel nu se mai poate! M-am săturat de atâtea nereguli și trebuie pornit de undeva. Haideți să-i implicăm pe oamenii cărora le pasă de fotbalul dâmbovițean! De ce să se retragă Ionuț Iugulescu, pentru care au votat totuși 34 de delegați? A reușit să creeze un pic de degringoladă în banda lui Tudor și acum oamenii suferă, că au transpirat. Cei care au vrut să facă ceva în fotbalul dâmbovițean s-au dat la o parte, însă dacă unii se apucă să vorbească, cred că îl ia salvarea pe Tudor. El și cu Vasile Stroe au nenorocit județul ăsta! E inuman ce au făcut! MITING PENTRU FOTBAL, haideți să-l facem, atât la Târgoviște, cât și la București, în fața federației!”, este mesajul lansat de Dan Zamora, care va fi prezent în curând la Sport Show, pe Columna TV.

P.S. Declarațiile în spațiul public și, în special, într-un cadru de presă, au început să producă efecte, iar câțiva oameni de fotbal din județ au fost audiați zilele trecute. Aviz celor care amenință în stânga și în dreapta!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here