Amenințări între Tudor și cei care nu l-au votat! „Au trădat și mă voi gândi serios la ei!” – „Vom contesta alegerile în instanță!”

2302

Tudor Emil a sărbătorit scurt victoria în alegeri, alături de supervizorul Octavian Goga și de câțiva apropiați, după care a întors foaia. Avea promisiuni că va câștiga mult mai clar și că nu va scădea sub 70 de voturi, așa cum s-a întâmplat la fiecare scrutin, pe când acum a coborât la 56. De obicei, adversarii adunau 11, 15 sau maximum 25 de voturi, pe când Ionuț Iugulescu a avut 34. În condițiile în care altor susținători de-ai lui li s-a interzis accesul în sală, întrucât oficialii AJF au avut grijă ca anumite cluburi să fie reprezentate de oficiali credinciosi. „Am avut câțiva oameni care mi-au sugerat că merg cu mine, dar m-au trădat, mergând cu adversarii mei… Mă voi gândi serios la ei… A fost o luptă echilibrată, deoarece principalul contracadidat al meu s-a implicat în lucruri neortodoxe”, a transmis Tudor pentru site-ul dbonline, singurul care l-a susținut în campania electorală.

„Statutul AJF Dâmbovița trebuia să fie aprobat de Comitetul Executiv al FRF”

Votanții care nu au mers cu Tudor se așteaptă să fie persecutați, însă unii s-au iritat și mai rău. „Ăștia nu-s oameni. Însă dacă e pe amenințări, atunci vom contesta alegerile în instanță. Statutul AJF Dâmbovița trebuia să fie aprobat de Comitetul Executiv al FRF, în caz contrat toate hotărârile luate sunt nule de drept, așa spune regulamentul”, ne-a abordat delegatul unei echipe de Liga a 4-a. E dreptul lui să se adreseze organelor abilitate, însă mai degrabă ar fi trebuit să-l informeze de acest lucru pe președintele FRF, Răzvan Burleanu, prezent la alegeri.

Marin Ion: „Nu le-ar fi rușine, sunt beți pe la meciuri!”

În opinia noastră, nu la Tudor Emil sunt probleme de legalitate, ci la funcțiile de vicepreședinte sau la alegerea membrilor în Comitetul Executiv. „De ce mi-au respins dosarul? Și cine? Nu mai poți să le zici nimic, că te amenință ca mafioții. Nu le-ar fi rușine, sunt beți pe la meciuri”, a răbufnit până și Marin Ion, de la Mărcești. „Acum sunt prea scârbit, dar luni merg peste ei la AJF să-mi dea documente și procese verbale de ședință, să ajung cu ele unde trebuie”, a comentat și Mihăiță Ene, de la Mătăsaru. O să prezentăm cum s-au „votat” membrii Comitetului Executiv și o să explicăm starea de incompatibilitate în care se află unul dintre ei, care ne-a jignit într-un mod suburban și ne-a amenințat.

P.S. Un votant ne-a întrebat joi seară unde poate urmări transmisiunea video. I-am explicat, indicând ca una dintre surse pagina personală de Facebook. Continuarea a fost mortală. „Trebuie antenă ca să prinzi Facebook-ul ăsta?”. No comment!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here