Ce avurăți, bre, cu nea Gică Zotic? Burleanu și Ghergu au dat-o pe caterincă

3566

În stenogramele ce cuprind discuțiile purtate înaintea alegerilor FRF între președintele Răzvan Burleanu și membrii Comitetului Executiv, printre ei și șeful Chindiei, Marcel Ghergu, se vorbește și despre Ghiorghi Zotic (foto), finanțatorul lui FCM Târgoviște. Burleanu și Ghergu se distrează pe seama omului de afaceri din Șotânga, într-un dialog amuzant. Zotic nu a putut fi contactat telefonic, pentru comentarii.

Burleanu: La județ ai vorbit?

Ghergu: Da, mai puțin… adică n-am apucat să vorbesc cu Zotic.

Burleanu: Cu Zotic am vorbit eu 20-30 de minute. Mi-a trimis articole de presă.

Ghergu: La ce oră? Dacă nu îl prindeți până la 9.00, discutați degeaba.

Buleanu: Nu, era în jur de 13.00 sau 14.00. Avea articole făcute. A zis că intră la toate televiziunile pe care le are, inclusiv în Canada. Omul e…

Ghergu: E dus!

Băi, Goga, urât mai vorbești!

Cel mai vulgar în limbaj a fost Octavian Goga, președintele AJF Brașov, nimeni altul decât supervizorul alegerilor de la AJF Dâmbovița, unde a avut mai multe derapaje în favoarea lui Tudor Emil. Goga a fost huiduit la un moment dat de susținătorii lui Ionuț Iugulescu, iar la final a cerut să fie consemnat în procesul verbal de ședință că nu este implicat în simulacrul de vot din dreptul vicepreședinților și al membrilor Comitetului Executiv. Delegații s-au plictisit și au plecat din sală, așa că a ridicat mâna să voteze cine s-a nimerit, la caterincă, inclusiv invitați, jurnaliști sau gură cască. S-a țipat în sală, a fost circ. „Am încercat un exercițiu de vot, pentru a desemna reprezentanții în Comitetul Executiv de la Liga a 4-a, dar nu prea mai era nimeni în sală. Pentru Ligile a 5-a, a 6-a și la juniori nu s-a mai votat”, ne-a transmis un membru al comisiei de validare a voturilor.

Comitet Executiv de Las Fierbinți!

Site-ul dbonline a prezentat o componență a Comitetului Executiv, în formula Vali Junghie și Gogu Bucurică (Liga a 4-a), Sandu Dragomir (Liga a 5-a), Piciu Ionașcu (Liga a 6-a) și Ionel Pitaru (copii și juniori). Curios e că nici Gigi Ionescu, și nici Cristi Catană, prinși la secretariat, nu aveau cunoștință despre alegerea membrilor Comitetului Executiv. Amândoi au recunoscut că reprezentatul din partea juniorilor ar trebui să fie oficial al unui club afiliat la AJF Dâmbovița, pe acest segment de vârstă, dar s-au temut să comenteze pe un subiect, asupra căruia vom reveni. Vorbim totuși despre o Adunare Generala de Alegeri, având ca supervizor un vicepreședinte al Federației Române de Fotbal, la care au participat inclusiv președintele Răzvan Burleanu și secretarul general adjunct Gabriel Bodescu.

P.S.1. Din informațiile noastre, atât Marcel Ghergu, cât și Ghiorghi Zotic, au votat cu Tudor Emil. Chit că Ionuț Iugulescu este șeful Centrului de copii și juniori de la Chindia, a fost recomandat de clubul Kinder, pentru a putea participa la alegeri!!! „Ciprian Iugulescu l-a ignorat în campanie pe vărul său, Ionuț”, spun sursele noastre. Mai degrabă l-a tras în jos pe „Chucky”, prin simplul fapt că poartă același nume de familie.

P.S.2. Ionuț Iugulescu a anunțat că se retrage din fotbalul dâmbovițean, refuzând orice formă de colaborare cu Tudor Emil. Dacă el a abandonat misiunea prin care a dorit o schimbare în fotbalul județean, steagul a fost preluat de Dan Druță „Zamora”, fost jucător și conducător la Moreni, care și-a pus în plan să organizeze un MITING PENTRU FOTBAL! Propunerea lui începe să prindă și nu-i deloc exclus să asistăm la o formă organizată de protest, legală, cu o defilare prin Târgoviște, într-o primă fază. Zamora va vorbi pe larg despre acest proiect, la Sport Show, pe Columna TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here