„Jos Tudor”! „Fără deghizați”! Bannere anti AJF afișate de Neguțescu de la Pietroșița

2309

Transmisiunea live realizată la Adunarea Generală a Alegerilor de la AJF Dâmbovița, alături de site-ul fotbaljudetean.info, s-a bucurat de un real succes. O transmisiune maraton, care s-a întins pe durata a aproape patru ore. Evenimentul a fost presărat cu multe momente aprinse, provocate în special de decizia organizatorilor de a bloca accesul presei în sala de ședințe, chiar dacă era acreditată. Chiar și mai mulți reprezentanți ai echipelor au rămas afară, printre ei Nicu Neguțescu, de la Voința Pietroșița, pentru care a votat un personaj agreat de conducerea AJF. Neguțescu a afișat două bannere, cu mesajele: JOS TUDOR și FĂRĂ „DEGHIZAȚI”, imagine preluată din filmare.

„Tudor n-a făcut nimic pentru fotbal, pentru tineret, pentru infrastructură!”

„Mă așteptam și la această decizie a profesorului Emil Tudor, pentru că vor să dirijeze lucrurile, să le fie bine lor. Le-am atras atenția că fotbalul dâmbovițean este într-o mocirlă, de care ei sunt culpabili. Mi-au blocat accesul în sală, pentru că știau că nu votez cu domnul Tudor. Consider un abuz faptul că nu am fost lăsat în sală și nu las lucrurile așa, categoric voi merge în instanță. Și asupra primarului de la Pietroșița am mers la Curtea de Conturi, iar acum a fost trimis să voteze un delegat cu împuternicire, în condițiile în care ei nu au nici ștampilă, nici statut și nu au drept de a face operațiuni la nivelul AJF. I-am adus la cunoștință în scris domnului profesor Tudor, din februarie, faptul că această echipă funcționează ilegal, dar merge pe vechile metehne, cu lasă că merge și așa. N-a făcut nimic pentru fotbal, pentru tineret, pentru infrastructură. Îi respect vârsta venerabilă, dar ar fi bine să iasă cu demnitate din această activitate. Valorile nu sunt lăsate să fie promovate”, a declarat la cald Nicu Neguțescu.

Primarul de la Dragodana, interzis la vot! La fel și Daniel Micu!

Oprit să voteze a fost și Gheorghe Sandu, primarul comunei Dragodana, dar și Daniel Micu, fostul președinte al ultimei campioane județene, Dentaș Tărtășești, în timp ce oficialul echipei Viitorul Ocnița a părăsit sala. Tudor Emil a angajat o firmă de pază, iar ordonanțele au stat la intrare, pentru a tria votanții. La un moment dat, și-a făcut apariția și un individ obraznic, care s-a adresat nepoliticos, după care a trecut la amenințări. Pentru a calma spiritele, președintele FRF, Răzvan Burleanu, a transmis că este dispus să ne cedeze invitația personală. Mai mulți delegați au cerut să fim acceptați în sală, iar Tudor Emiluț a cedat. Asta până ce s-a văzut câștigător, după care a ieșit cu amenințări publice la adresa cluburilor care nu l-au votat. Cei care vor o schimbare în fotbalul dâmbovițean pregătesc o acțiune de protest – MITING PENTRU FOTBAL – la sugestia și sub coordonarea morenarului Dan Druță (Zamora), următorul invitat al emisiunii Sport Show, pe Columna TV.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here